VAS JE SAMI BOG SPOJIO: Nije kome je namenjeno, već kome je suđeno..

VAS JE SAMI BOG SPOJIO: Nije kome je namenjeno, već kome je suđeno..

15. lipnja 2017. 0 By Admin

Kada vas sami Bog spoji, to su definitivno karmičke veze. Sve ide po zaslugama, koga ste zaslužili, ON vam pošalje.

Da bi uopšte počeli da pričamo o karmičkim ljubavima, prvenstveno bi trebali makar da pokušamo da odgovorimo na pitanje – Šta je to karma?

 

 

Na to pitanje ja mogu da vam dam samo svoje mišljenje kao odgovor, pošto ni svi astrolozi, filozofi niti ljudi koji se bave malo više duhovnošću nego što je to uobičajeno ne razmišljaju o tome na isti način. Pošto ovaj astrolog veruje u reinkarnaciju i putovanje duše, onda bi karma prosto bila – svaka akcija vuče reakciju iliti svako delo ima svoje posledice, piše mojastrolog.rs

 

 

Znači, sve ono što smo, otkako je ova naša duša krenula na kosmičko putovanje, uradili dobro ili loše ima svoju nagradu ili svoju kaznu. Odnosi u kojima smo bili u prethodnim životima, ljubavi koje smo živeli, osobe koje smo povredili, nesebičnost, požrtvovanost, ali i samoljublje, neosetljivost, sebičnost – sve će nam to biti adekvatno vraćeno ili naplaćeno. Mi praktično u ovom životu živimo na način koji smo zaslužili u prethodnom, a od toga kako se prema sebi i drugima odnosimo u sadašnjem bivstvovanju, zavisiće naš naredni život. Strašno, jel da?

 

 

Ono što smo radili više ne možemo da promenimo, čak se ni ne sećamo toga, ali su nam posledice ostale. I onda se pitamo – zašto se baš nama dešavaju takve stvari, pa nismo srećni, bogati, uspešni, zašto smo osuđeni da se mučimo i da teško dolazimo do onoga što želimo…a onda dođemo do ljubavi..tog najtananijeg ljudskog osećanja, bez koga se ne može zamisliti život, jer svima nam je potreban „onaj neko“ uz koga ćemo pronaći sreću, zaštitu i sigurnost.

 

 

I kada se pojavi osoba koja nam izmakne tlo ispod nogu, kada se nađemo u nedoumici šta je to što nam se dešava, većina nas se okrene savetu astrologa, pa kada nam još taj astrolog kaže da je veza u kojoj smo karmičke prirode, da li treba biti srećan zbog toga ili ne? Zvuče baš onako moćno te reči – karmička ljubavna veza….i odmah smo skloni da za to vezujemo – ah, ljubav do kraja života, sudbina nas je spojila, on je onaj pravi za mene, moja srodna duša….i tako dalje.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3