VAS JE SAMI BOG SPOJIO: Nije kome je namenjeno, već kome je suđeno..

VAS JE SAMI BOG SPOJIO: Nije kome je namenjeno, već kome je suđeno..

15. lipnja 2017. 0 By Admin

Ove vrste ljubavi su uvek povezane sa patnjom, ne možete nikako zajedno, ali ni jedno bez drugog, prekidate i vraćate se ponovo jer čak i kada rešite da dignete ruke i odustanete, sudbina vas baci ponovo baš na tu osobu, i ovo se može protezati godinama. Različita su mišljenja da li treba bežati od ovakvih veza ili se u potpunosti prepustiti. Neki će vam astrolozi preporučiti da iz ovoga izađete da biste sebe poštedeli emotivnih patnji, dok će vam drugi kazati da ovo morate proživeti jer je jednostavno to deo vaše sudbine i onoga što trebate da prođete u ovom životu. Samim neodustajanjem i nesebičnim davanjem ljubavi čak i onda kada ste svesni da je realizacija veze skoro pa nemoguća vi čistite svoju karmu i oslobađate se načinjenih dugova. A kako se završavaju ovakve veze?

 

 

Opet, poenta je u tome kolika je šteta načinjena u prethodnim životima, jer se neke karme ne mogu iščistiti kroz jedno bivstvovanje, već se prenose iz života u život. Znak da je dug otplaćen je prestanak loših emocija, nestajanje mržnje, osujećenosti i patnje, trenutak kada onog drugog možete pogledati u oči ili samo sa beskrajnom ljubavlju ili sa osećanjem prijateljstva i sećanjem samo na lepe momente. Znači, karmičke veze se završavaju ili potpunim predavanjem jednog bića drugom ili rastajanjem bez loših sećanja i osećanja, jer dokle god ih ima, dug nije plaćen u potpunosti.

 

 

I da rezimiramo – treba li se uplašiti kada vam vaš astrolog kaže da ste u karmičkoj ljubavnoj vezi ili ne? Prosto rečeno – neko ko je već jednom nekada bio deo vaše sudbine se pojavio opet i trebalo bi se prvenstveno radovati što vam je Univerzum dao mogućnost da postanete bolja osoba i skinete sa sebe deo tereta koji nosite.

 

 

Svrha svake duše bi trebala da bude da se vrati svom Tvorcu, a to može učiniti samo ako je čista i oslobođena svih negativnosti koje je napravila sebi ili drugima na svom putu. Kažu da je Ljubav zakon, jedini i univerzalni, pa bi se tog zakona trebalo i pridržavati – ukoliko postoji ljubav prema nekome, dajte je nesebično, bez kalkulisanja i razmišljanja da li će vam biti uzvraćena ili ne. Time ćete prvenstveno postati vi kao osoba bolji a ujedno i bogatiji za jedno novo iskustvo koje će oplemeniti vaše buduće akcije i život.

 

 

(mojastrolog.rs)

Stranice: 1 2 3