VAS JE SAMI BOG SPOJIO: Nije kome je namenjeno, već kome je suđeno..

VAS JE SAMI BOG SPOJIO: Nije kome je namenjeno, već kome je suđeno..

15. lipnja 2017. 0 By Admin

Da vas je sudbina spojila, to zaista i stoji, ali to nikako ne znači da je ovo veza koja je predodređena za uspeh, brak, decu, zajedništvo dok vas smrt ne razdvoji. Jer, karma je kučka, bar tako kažu, i donela vam je tu neku osobu iz razloga da bi dug bio vraćen i namiren. A kakav će to dug biti, to već zavisi od toga kakvi su vaši odnosi bili u prethodnim susretanjima, u prethodnim životima.

 

 

A kako uopšte počinju te karmičke veze? Verovali ili ne, uvek ima naznaka da se pojavljuje osoba koja vuče sa sobom karmičku konotaciju. Neki put sanjamo čudne, neobične snove, obično povezane sa vodom, jer voda je univerzalni simbol za osećanja, danima pre susreta imamo taj neki osećaj da nešto samo što se nije dogodilo….i onda se desi. Obično posle kažemo da smo se sa tom osobom nekako prepoznali odmah, na prvi pogled, na prve izgovorene reči.

 

 

Tako nam je lako da pričamo, kao da se znamo sto godina unazad, kao da smo nastavili neki davno započeti razgovor…i odmah se javljaju ne samo leptirići u stomaku, već prava fatalna privlačnost. Odjednom smisao življenja postaje biti sa tom osobom, sve druge stvari nekako odlaze u zapećak, mi živimo, radimo, jedemo, spavamo, dišemo sa samo jednom mišlju u glavi – biti sa njim.

wedding-image-653893_640

I sve kreće kao u bajci, na sedmom smo nebu, ispunjeni novom ljubavlju koja nam je ulepšala život. Ali na žalost, kada je karma u pitanju, bajke traju jako kratko. Svaka karmička ljubav mora biti povezana sa teškoćama, i od vas i te osobe zavisi kakve će to teškoće biti. Ili ljubav nije uzvraćena, ili okolina nema razumevanja za ovaj tip veze, pojavljuju se kulturološka, socijalna, verska ili pak porodična onemogućavanja….poenta je da se sa ovom osobom ne može uspostaviti čvrst i stabilan odnos bez obzira na to koliko truda se ulaže.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3