Veliki ljetni ljubavni horoskop: Moguće venčanje za Škorpiju, Ovan ne treba da veruje nikom, izuzetno strastven period za Jarca

Veliki ljetni ljubavni horoskop: Moguće venčanje za Škorpiju, Ovan ne treba da veruje nikom, izuzetno strastven period za Jarca

18. lipnja 2017. 0 By Admin

Strijelac

Trenutno ste više fokusirani na druženja s prijateljima nego na romantični život. Ako ste sami trenutno, za vas je i bolje da ostane tako. No čuvajte se muškaraca iz društva – u jednog biste se mogli jako zaljubiti. Kako god izabrali, samo se klonite nekoga tko će biti pretjerano ljubomoran ili zahtijevan kada vi odlučite provesti vrijeme sami sa svojim društvom.

Moguće su ljubavi i na godišnjem odmoru. To bi za vas moglo biti idealno jer znate da će uskoro završiti pa ćete se moći prepustiti bez obaveza. Ako ostanete u vezi koja potraje i tijekom kolovoza, čuvajte se. Krajem kolovoza Venera ulazi retrogradno što bi moglo rezultirati vašim ispadom ljubomore bez puno konkretnih razloga.

 

Znakovi koje možete odvesti mami: Ovan, Lav, Vage
Zaobiđite: Ribe, Djevicu, Škorpiona

 

 

Jarac

Bit će ovo vrlo vruće i napaljujuće ljeto za vas. Nabavite dovoljne zalihe kondoma. No krajem srpnja i početkom kolovoza mogli biste prolaziti kroz čudno razdoblje, kada ćete se osjećati i privlačno i usamljeno što neće biti dobra kombinacija.

 

 

Ne požurujte veze bez obzira koliko seks bio dobar. Oko 10. kolovoza ćete se smiriti i razbistrit će vam se pogled na vaš odnos. Još jednom – zaštite se. Nabavite dovoljno kondoma jer postoji opasnost od zaraze spolnim bolestima.

 

 

Znakovi koje možete odvesti mami: Bik, Djevica, Škorpion
Zaobiđite: Ovna, Vagu, Strijelca

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6