Veliki ljetni ljubavni horoskop: Moguće venčanje za Škorpiju, Ovan ne treba da veruje nikom, izuzetno strastven period za Jarca

Veliki ljetni ljubavni horoskop: Moguće venčanje za Škorpiju, Ovan ne treba da veruje nikom, izuzetno strastven period za Jarca

18. lipnja 2017. 0 By Admin

Vodenjak

Ovog ljeta bit će vam zlo od stare ljubavi i željet ćete promjenu. Suprotnost bi vas ovih mjeseci doista mogla privući. Ako ste inače ludi za hipsterima, pokušajte s nekim tko ima posao, visoke cure zamijenite niskima… Otiđite na spoj pa ćete vidjeti što vam odgovara. Eksperimentirajte.

 

 

Pun mjesec krajem srpnja dat će vam hrabrosti pa ćete se s više rizika pa bi mogli i naglo otputovati. Mogli bi otputovati i sami, a zvijezde pokazuju da je ovo razdoblje idealno za vašu verziju “Jedi, moli, voli”.

 

 

Znakovi koje možete odvesti mami: Blizance, Vagu, Strijelca
Zaobiđite: Bika, Škorpiona, Raka

 

 

Ribe

Bit ćete totalno ludi ovog ljeta, odlično raspoloženi, romantični i zavodljivi. Krajem srpnja upoznat ćete nekoga i terorizirati ga svojom romantikom i nježnošću sljedeća tri mjeseca. Bit ćete privlačni poput magneta suprotnom spolu, no vi ćete biti razigrani i s lakoćom ih odbijati jer ste svoje srce već rezervirali za nekog drugog. Oko 10. kolovoza osjetit ćete snažnu potrebu za zarukama. Moguće je da ćete upoznati nekoga za vrijeme volontiranja ili neke druge dobrotvorne aktivnosti.

 

 

Znakovi koje možete odvesti mami: Raka, Škorpiona, Jarca
Zaobiđite: Blizance, Strijelca, Vodenjaka

 

24sata.hr

Stranice: 1 2 3 4 5 6