13 stvari koje ćeš razumeti SAMO ako si Ovan u horoskopu

13 stvari koje ćeš razumeti SAMO ako si Ovan u horoskopu

19. lipnja 2017. 0 By Admin

8. Ovan voli da vodi život pun uzbuđenja

Iskreno, Ovna uzbuđuje skoro sve: putovanja, knjiženost, pozorište, zanimljivi ljudi, svet, ti. Ovna skoro sve uzbuđuje i oni žele da prave velike korake i skokove, punom snagom kroz život. Zato se i smatraju ljudima koji teže velikim stvarima (tačka broj 5). Ako bi se brinuli oko trivijalnih stvari, ne bi mogli da iskuse život u potpunosti.

 

 

9. Ovan je lojalan- do kraja

Nikada ne dirajte ono što je njihovo, pogotovo ne njihove prijatelje, niti bilo šta što oni vole. Ovan je pravo zlopamtilo, i to može da traje godinama. Kada nema dovoljno fizičke snage, nadoknadiće je rečima- ostaće dosledan svom jeziku. Neprijatelji njegovih prijatelja su takođe njegovi neprijatelji. Upozoreni ste na vreme.

 

10. Ovnovi su puni samopouzdanja

Ovo je samo lep način da se kaže da Ovan ume da kaže sve što mu je na umu, a to posebno radi kada nešto mnogo želi i kada se nalazi među ljudima koji ga izuzetno dobro poznaju. Ovaj znak bi se odlično snašao u razgovoru sa šefovima, kada će uvek reći ono što misle i osećaju, nedržeći se pravila ili društvenih normi. Kada eksplodira od uzdržanosti i pristojnog ponašanja, uvek će se umešati i braniti vas.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4