ŠKORPION u LJUBAVI – FATALAN znak!

ŠKORPION u LJUBAVI – FATALAN znak!

19. lipnja 2017. 0 By Admin
Škorpion je znak koji će svoju aroganciju ublažiti romantičnim i misterioznim pogledom od kojeg vas prolaze trnci. Strašno je zaokupljen seksom i posjeduje neutaživu žeđ za promjenama, a o ljubomori ne treba previše govoriti – bilo bi jako dobro ne činiti ništa što bi potaklo njegove demone na aktivnost
ŽENA ŠKORPION U LJUBAVI

Nazvat ćemo je femme fatale, a krasi je opojna i zagonetna ljepota. Crte lice ne trebaju biti pravilne, ali ‘poziv iz spavaće sobe ili ženstvenost’ uvijek su prisutni. Zbog toga nisu ljubljene među ostalim pripadnicama ženskog roda. Ona u sebi krije potrebu da dominira, ali kroz prizmu svoje nepatvorene ženstvenosti i seksualnosti. Ona se razlikuje od žene Ovna ili Lava, jer uz svoju aroganciju će provući romantični, misteriozni, nadasve puteni pogled od kojeg vas prolaze trnci po cijelom tijelu.

 

Ljudi joj često podmeću nogu, ali ona nikako da padne. Previše je pametna za to. U ovoj je ženi objedinjena snaga, samokontrola, gnjev, zapovjedničko i arogantno ponašanje. Ona gorko mrzi ili pak razbludno i žestoko voli. Imati ovakvu ženu pored sebe znak je snage njezina partnera. Mrzi nesigurne, nestabilne i nedovoljno konkretne muškarce. Ona u svom čovjeku traži ambiciju i hrabrost. Traži suputnika jačeg od sebe, na kojeg će biti ponosna, a koji neće ugroziti njezinu individualnost.

 

 

Od muškaraca očekuje da bude snažan, muževan i zgodan, ali i izrazito inteligentan. Kad pronađe takvog muškaraca, ona mu postaje i ostaje vjerna i potpuno odana. Uz nju u paketu, naravno, ide puno ljubomore, posesivnosti i sumnjičavosti. Teško je izdržati s njom, ali ljubav čini čuda.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5