Horoskop kakav ne znate – SMEŠNA STRANA svakog znaka nasmijaće vas do SUZA!

Horoskop kakav ne znate – SMEŠNA STRANA svakog znaka nasmijaće vas do SUZA!

19. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Blizanci

Nema ko ne voli blizance, jer svi vole šizofreničare. Vole da misle da su pola Sokrat, pola Mikelanđelo, dok su u stvarnosti pre pola Džoker pola Betmen. Agresivni su i nepodnošljivi, vole kao ludi, često završe u drvetu.

Agresivni i nepodnošljivi u stanju su čak i da se tuku sa decom oko poslednjeg parčeta torte.

 

Koriste Vage kao vreću za udaranje i razbijanje stresa. Govore glasno da bi se čuli, što je prava šteta, jer uglavnom se samo sebi i obraćaju. Zapravo, Blizanci su ništa više do paranoične Vodolije.

 

Rak

Osobe ovog znaka moraju da znaju šta se dešava u životima svih živih bića u galaksiji. Šteta, što često nemaju pojma šta se dešava u njihovom životu. Ali to im obično kažu prijatelji.

Oblače se samo zato što moraju, a inače bi najradije bili goli sve vreme. Odeću peglaju, kad moraju, tako što je stave ispod dušeka.

Tvrde da su taktični i da imaju rešenje za sve, savet za svakog. Prava reč bi bila bespomoćni, niko ih ne shvata za ozbiljno.

Ako ste Rak i čini vam se da vas neko zeza, verovatno ste u pravu. U jednom su dobri – u odvođenju pijanih prijatelja kući. To su obično Ribe.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6