Horoskop kakav ne znate – SMEŠNA STRANA svakog znaka nasmijaće vas do SUZA!

Horoskop kakav ne znate – SMEŠNA STRANA svakog znaka nasmijaće vas do SUZA!

19. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Vodolija

Vodolije vole žurku. Uvek i svuda, njihov je moto. Malo su nostalgični za šezdesetima, jer su tada mogli da šetaju goli i da ne budu uhapšeni.

Mnogo vole da budu goli. Još bolje goli i pijani. Zabavni su, jer utiču na ljude.

Mogu dozvoliti sebi sve poroke i neće čak ni razmisliti o tome. Sve može, jedan je život. Zbog toga nerviraju okolinu, a smatraju da imaju kosmičko pravo na to.

Većina rok zvezda su Vodolije. I zli su. Veruju da mogu čak i da hodaju po vodi, ako se baš potrude.

 

Ribe

Gde god da odu, prati ih smeh. Ne zato što su duhoviti, već su smešni. Osobe rođene u ovom znaku su zbunjene celom idejom seksa.

 

Nemaju nikakvu orijentaciju u prostoru i bolje izbegavajte da ih pitate da vam objasne gde se šta nalazi. Poslaće vas kilometrima dalje u suprotnom smeru.

 

 Najćešće umiru od pada kroz prozor ili ih pregazi kamion. Dok Lavovi teže spostvenim isticanjem i privlačenjem pažnje da postanu poznari, Ribe bi volele da se to desi pukom slučajnošću. Tvrde da žele iskrenu kritiku, međutim ako kažete da vam se njihov rad ne sviđa u stanju da ispred vas počine hara-kiri.

Nikada se u raspravi sa Ribama ne pozivajte na logiku, oni žive u zemlji Narniji. Plaču nad telima mrtvih životinja na putu, ali ne bi imali problem da autom pokose neistomišljenike. Rakovi kažu jedno, a rade drugo. Škorpije kažu jednu stvar i to iz čistog inata. Ribe će svakako reći previše i uraditi šta god im je volja u tom trenutku.

 

luftika.rs

 

Stranice: 1 2 3 4 5 6