ŠKORPION u LJUBAVI – FATALAN znak!

ŠKORPION u LJUBAVI – FATALAN znak!

19. lipnja 2017. 0 By Admin

LJUBAV S VODENIM ZNAKOVIMA (Rak, Škorpion, Ribe)
Posesivnost i ljubomora jednog Škorpiona nikada se ne dovodi u pitanje, jer brižni i majčinski Rak nikada ne daje povoda za takvo što. Ako dobro organiziraju svoj život, njihova veza doista može biti dugovječna. Veza Škorpiona može se poklopiti u harmoniji, ali problemi mogu nastati kada netko od njih proširi svoje odgovornosti, a samim tim i traži određena prava.

 

 

Tolerantna veza. S Ribama mogu ostvariti skladan odnos pun uzajamnog uvažavanja i ljubavi. Imaju puno zajedničkog, a Škorpion se osjeća zaštićen jer Riba nema porive da bude prva ni da bude vođa. K tome, ljubomoru i posesivnost Riba ne tretira kao otegotnu okolnost nego kao stimulirajući faktor.

 

 

LJUBAV SA ZEMLJANIM ZNAKOVIMA (Bik, Djevica, Jarac)
Bik je fatalan znak za Škorpiona. Priča se da jedan drugome mogu pružiti maksimalne užitke. Međutim izlazak iz kreveta može biti smrtonosan, jer su i jedno i drugo do kraja netolerantni i tvrdoglavi. Bilo bi najbolje kada bi svoju vezu vezali za fantastična seksualna iskustva i poslije toga nastavili svatko svojim putem.

 

 

 

Djevica predstavlja sjajnog partnera, a veza je to koja se nadopunjuje i ostvaruje. Na svim poljima oni mogu ostvarivati ugodu. Jarac je još jedan stimulirajući znak koji se nadopunjuje u dodiru sa Škorpionom. Zapravo i jedno i drugo su veoma ambiciozni, posesivni i ljubomorni, tako da će kontrolirajući postupke druge strane moći stalno nadgledati i emotivno se stimulirati. Dobra veza!

 

tportal.hr

Stranice: 1 2 3 4 5