Horoskop predviđa oluju ljubavi: šta nam donosi retrogradni Neptun u Ribama (do 22. novembra 2017. godine)

Horoskop predviđa oluju ljubavi: šta nam donosi retrogradni Neptun u Ribama (do 22. novembra 2017. godine)

20. lipnja 2017. 0 By Admin

Nakon toga, Venera u Blizancima u kvadratu sa Neptunom može 18. jula doneti razočaranja u ljubavi i to zarad neke poruke koju ste pročitali, a koja je pogrešno protumačena ili koja je bila namenjena nekome drugom. Sada sitnice, ali i neke krupnije stvari, kvare ljubavne odnose. Takođe, dodatno obratite pažnju na snove i koju emociju oni bude u vama. Moguće je da baš zbog nekog sna koji vas je uznemirio, a u kome ste partnera sanjali sa drugom devojkom, odlučivši da mu to ispričate, narušite vrlo kvalitetnu i stabilnu vezu, zato oprez.

 

Lenja avantura prelazi most ljubavi

Sada je vrlo važno videti u svemu i neku šalu, jer ne treba sve uzimati kao totalnu katastrofu i kraj sveta. Ipak, neke veze mogu biti prekinute, jer partneri nisu na istom spiritualnom nivou i jedan od njih treba još da uči, ali sa nekim drugim učiteljem… To znači da ste vi svoj deo tu odradili. Podznak Blizanac može osetiti tugu i bezvoljnost u narednom periodu zbog problema na poslu ili u vezi sa karijerom, kao i osećaj usamljenosti i nevoljenosti. Ako osoba nema jasnu sliku u kom pravcu ide poslovno, veoma je važno voditi računa o tome šta govori, kako postupa i kakvu sliku o sebi stvara pred drugima.

 

 

Ono što je super jeste da trigon 12. avgusta sa Venerom u Raku ponovo obećava bolje dane u ljubavi. Sada će biti važno da se sa parterom osećate sigurno i zaštićeno. Uzbuđenja i strast vam ništa neće značiti ako nema uverenja da je on samo vaš i vi njegovi. Ako u to vreme idete na more, velika je verovatnoća da će vas opčiniti neko nov ili da ćete shvatiti koliko vam je u stvari u postojećoj vezi lepo. Jedan broj parova razmišljaće i o deci, i izgovoriti sudbonosno da.

 

 

Pred kraj septembra, tačnije 25., opozicija sa Marsom u Devici neće biti baš laka. Postoji mišljenje da se protiv bolesti ne treba boriti već je treba zavoleti i da se tada ona povlači i nestaje, jer time volite i taj deo tela. Zato pozitivna slika o sebi utiče na zdravlje i poboljšava ga. Ipak, sada strah, depresija, krivica i loše mišljenje o sebi mogu biti naglašeni i onemogućavati vam da se pokrenete.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4