Kako ih ZAVESTI?- Rakove MAZITE I PAZITE uz romantičnu večeru, Device OBOŽAVAJU mirisne sveće, Škorpije VOLE IGRU zavodjenja a Strelca zavedite HOMOROM.

Kako ih ZAVESTI?- Rakove MAZITE I PAZITE uz romantičnu večeru, Device OBOŽAVAJU mirisne sveće, Škorpije VOLE IGRU zavodjenja a Strelca zavedite HOMOROM.

20. lipnja 2017. 0 By Admin

RAK

Rakovi su veoma oprezni i neće se upustiti u seksualne odnose bilo sa kim. Ukoliko ste se nameračili na osobu rođenu u znaku Raka, moraćete da ih smekšate i izvučete iz svoje ljušture maženjem i paženjem. Napravite im romantičnu večeru sa svećama i laganom muzikom. Trebaće vam vremena da se naviknu na intimnost, romantične razgovore i šaputanja na jastuku.

 

LAV

Prvo i osnovno pravilo kod zavođenja osobe rođene u znaku Lava je da ništa ne radite polovično, inače ćete ih samo uvrediti i neće želeti ništa da imaju sa vama. Fokusirajte se na njih kao laser i ne zaboravite da im stalno ponavljate da su najbolji u svemu. Što više truda uložite da budete sa osobom rođenomu znaku Lava, više će vas ceniti. Prednost kod Lavova je da ono što dobiju, višestruko vraćaju. Monogamija je za lavove veoma velik izazov, stoga uživajte dok traje.

DEVICE

Device ne vole nered, to se odnosi na vas i na vaš izgled, stoga obratite pažnju da ste sveži, uredni i mirišljavi. Ukoliko imate problema da stupite u komunikaciju sa Devicama tražite od njih da vam urede ili organizuju nešto. Vole da pomažu i da su korisni. Bije ih glas da su uštogljeni, ali nije da nisu opušteni, već žele da sve urade savršeno.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4