Mars u Raku do 21. srpnja – HARA EMOTIVNA OLUJA! Najviše će utjecati na ova 4 znaka!

Mars u Raku do 21. srpnja – HARA EMOTIVNA OLUJA! Najviše će utjecati na ova 4 znaka!

26. lipnja 2017. 0 By Admin

Mars već uveliko plovi svojom barkom kroz prvu dekadu znaka Raka. Svakako da ovom snažnom iskušeniku treba prostora, kao i zaleta da se izbori s raznim emotivnim burama koje more života nosi.

 

Ali on lako ne posustaje, samo toliko da ohladi glavu i preispita vlastite želje i ciljeve, da shvati vrijede li  uopće truda i borbe … Ukoliko nisu vrijedni, Mars u Raku se na trenutke prepušta strujama da ga povuku ka dubinama, ali dokle … sve dotle dok ne dotakne prstima to drsko dno.

 

Taj susret s realnošću je njegovo otrežnjenje, kao poslije dugih noći zabave i pijanstva sa svojim supatnicima. U takvim beznadnim momentima ni katapult mu nije ravan da se dočepa smjera koji će ga odvesti u sigurnosnu luku.

 

Zbog svoje preosjetljivosti često je meta tvrdokožaca, čija je emocija prilično osujećena, a koje Mars u Raku vješto inhibira i odbija svojim neutralnim pa čak i tvrdokornim nepomirljivim stavom.

Možda će i ispaliti par “metaka” psovki, ali najviše iz ljekovitih pobuda, kako bi se olakšao od bijesa da ne bi zaradio čir na želucu zbog potisnutih emocija.

 

Naizgled će se pomirljivo povući u svoju ljušturu, ali njegov rez u duši će uvijek pamtiti naneseno pa se može reći i da je veliko zlopamtilo.

Ali ne ono zlopamtilo škorpionskog tipa, koje će se otvoreno svetiti, zabadati nož u leđa, kao što su mahom znali njemu, već će sudbina zamijeniti uloge kad-tad u životu i taj netko će osjetiti istu količinu bola, kao što je on nekada.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3