Mars u Raku do 21. srpnja – HARA EMOTIVNA OLUJA! Najviše će utjecati na ova 4 znaka!

Mars u Raku do 21. srpnja – HARA EMOTIVNA OLUJA! Najviše će utjecati na ova 4 znaka!

26. lipnja 2017. 0 By Admin

Ali i tu ne treba ići predaleko, jer ovi muškarci, prividni mekušci s nekom čašicom više, kojoj su skloni, znaju agresivno i nepredvidivo odreagirati, uslijed potisnutih burnih emocija. Jer, kako stara izreka kaže “Ruka koja bije, više ne miluje”, bar ne isto. Svakako, i kod jednog i kod drugog spola treba biti oprezan s izazovom bure s kojom se ne možete nositi, inače potop, bračni brodolom.

Mars u Raku je suštinski kuća, tu je njegov fokus. Bilo da je u natalu ili u tranzitu, najviše će se ispoljiti u domeni vodovodne infrastrukture. Može doći do pucanja cijevi, kvarova i tako dalje. I na javnim mjestima tipa kafana, kafića, može biti riskantan uslijed nečije nepažnje. Također, treba biti oprezniji u kuhinji s oštrim predmetima, s vatrom, primjerice sa štednjakom.

Pazite da ne zaboravite nešto na peći da vam ne zagori, ili da je ne zaboravite isključiti pri izlasku iz kuće ili kad idete na spavanje, zamišljeni zbog nekih problema koji vas sada možda više tište i pritišću. Treba paziti i s odlaganjem nekih riskantnijih stvari na visinu, primjerice kuhinjske elemente, police i slično, da nekom nesmotrenošću ne padnu na vas ili nekog drugog, ne daj Bože.

 

Za svaki slučaj, ipak u kući, pored obične budilice, uključite i budilicu u vašoj glavi da vas opomene kada vas obuzmu emocije, kada ne vidite ni lijevo, ni desno, a kamo li gore … Mars u Raku vuče dolje pa i sam pogled i zato je u padu.

Ali vi zato imajte adekvatnu ronilačku opremu i dovoljno jak odraz, ukoliko vas vodene struje povuku nekim vašim emotivnim virom na dno. U ovom periodu će najviše utjecaja ovaj Mars imati na kardinalne znakove – Raka, Jarca, Ovna i Vagu.

 

Stoga, ne jurišajte bezglavo, kardinalci, već osluškujte svoju intuiciju, jer je sada alarmantna, a dopire iz središta vaše duše.

I novčana situacija sada može varirati, ali i ako presahne, to nije zadugo, jer Mjesec kao vladar Raka, ovdje je na visini zadatka. Svaki mjesec prolazeći kroz sve znakove zodijaka, on se uvijek pobrine da nadomjesti ponestalo, a i Venera je za ovo vrijeme u svojoj kući u Biku i teško da će ikog ostaviti praznih ostava do gladi.

 

Sretno kardinalci!

 

atma.hr

Stranice: 1 2 3