Mars u Raku do 21. srpnja – HARA EMOTIVNA OLUJA! Najviše će utjecati na ova 4 znaka!

Mars u Raku do 21. srpnja – HARA EMOTIVNA OLUJA! Najviše će utjecati na ova 4 znaka!

26. lipnja 2017. 0 By Admin

Treba imati na umu da se s njim ne treba igrati, kao ni s vatrom ni s vodom, jer kad zbog bure podivlja more i najveći  brodovi tonu. Stoga, ne shvaćajte olako Marsa u Raku, tu istančanu emociju od koje sirene okružene kamenjem i stijenama, ispjevavaju očaravajuće neodoljive pjesme zbog kojih je i Odisej imao poteškoća.

 

Mars u Raku je nepopravljiv romantik, njegova poetska duša ni strasti ne prilazi potpuno ogoljeno. Tu je uvijek neki tajni nevidljivi veo koji se ne da lako otkriti, unatoč njihanju i na najekstravagantnijim mjestima ljubavi, sve dok se ne uvjeri u sigurnosni pravac njegove emotivne plovidbe.

 

Svaki brodolom na njega djeluje obeshrabrujuće, ali i obećavajuće, jer ga nada gotovo uvijek objeručke dočeka, budeći u njemu isto ono dijete kad ga je majka budno držala na oku, u svom okrilju. Njihova djetinjasta priroda se s godinama vjerno oslikava i na licu, stoga nije čudo što zadugo ostaju mladoliki.

U poodmaklim godinama njihova rumen na obrazima iskazat će istu onu jedrinu i stidljivost kao kad su bili ona ista djeca koju nestašluci vječito vuku pa makar to bila zabranjena voćka iz susjedstva.

Mars u Raku je privržen domu i obitelji, ma koliko vremena provodio u njemu. On je dušebrižni pokrovitelj noćobdija, koji danonoćno nastoji osigurati sve, a najviše topline i ljubavi koja je neophodna njihovom očuvanju.

 

Žene s Marsom u Raku su vrijedne i požrtvovane supruge i majke, mada često nailaze na grublje partnere koji pothranjuju u njima strah, čak i primjenom sile. Trpeljive su i često ostaju u takvom braku najviše zbog djece, sve dok potroše svaki adut vjere da se išta može promijeniti. I tada odlaze bez povratka.

Muškarci s Mjesecom u Raku su, također, emotivni, obiteljski tipovi i požrtvovani. Vole žene majke domaćice, jake i otresite, te zbog održanja harmonije nerijetko se povinuju ustupcima, čak i do te mjere da postanu “papučari”.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3