NEDELJNE ASTRO PROGNOZE DO 3. JULA 2017: Dani magije i konfuzije, vikend vrlo intenzivan i rizičan..

NEDELJNE ASTRO PROGNOZE DO 3. JULA 2017: Dani magije i konfuzije, vikend vrlo intenzivan i rizičan..

26. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Drugog dana Merkur unosi konfuziju i pravi reorganizaciju. Šta god planirali, sa Merkurom koji toga dana pravi kvadrat sa Jupiterom, promenićete svoje planove i precenićete svoje mogućnosti. Merkur sa Jupiterom je odličan za obrazovanje, za učenje i znanje, jer i u izazovnom aspektu preterivanje ide iz krajnosti u krajnost, međutim, ako neko provede život čitajući, ako ima stalnu potrebu za novim saznanjima i znanjima, to se može tretirati i kao vrlina, a ne mana. Ono na šta bi trebali da obratite pažnju to su planovi i organizacija obaveza koje pravite.

 

Odmerite svoje snage i vreme i ne zadajte sebi više nego što ste u stanju završiti i odraditi. Toga dana nemojte planirati putovanja, ne zakazujte termine i odmore. Postoji mogućnost da precenite svoj budžet. Takođe, ne upisujte nikakav kurs ili seminar, još manje školu, jer sa ovim aspektom uvek postoji opasnost od precenjivanja sposobnosti koja uvek vodi ka odustajanju i prekidu.

 

Izbegavajte razgovore sa porodicom, posebno ako je reč o novcu. Oprez u saobraćaju kako vodenom (Merkur u Raku) tako i vazdušnom (Jupiter u Vagi).

U sredu i četvrtak Merkur i Mars su u egzaktnoj konjunkciji kada se konačno spajaju u jedno. Merkur sa Marsom je jako dobar u komunikaciji, vožnji, svakom poslu koji zahteva praktičnost, spretnost i brzinu. Zato, ovih dana komunikacija će biti jasna, konkretna, a pomalo i oštra. Ovaj se aspekt posebno odnosi na poslovno okruženje (Mesec u Devici), ali i odnosu sa drugima očekujte isti nastup. Iako dobar, aspekt u sebi nosi jednog Marsa koji je pao (Mars u Raku u padu), jedno Sunce koje od snage i moći ima samo moć nad svojim osećanjima (Sunce u Raku) i volju koju prepušta drugima, ženi, majci.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3