Astrologija otkriva: Koja je vaša IDEALNA jutarnja rutina prema horoskopu

Astrologija otkriva: Koja je vaša IDEALNA jutarnja rutina prema horoskopu

26. lipnja 2017. 0 By Admin

Kako bi što efikasnije iskoristili jutro, otkrivamo kako bi trebalo da izgleda vaša idealna jutarnja rutina prema horoskopskom znaku.

 

Ovan

Vaš znak ujutru: Ustajete iz kreveta raspoloženi i spremni da započnete novi dan. Brzi ste i pokušavate što više stvari da obavite u što kraćem vremenu. Odmah ujutru volite da obavite neki konkretan posao kako bi znali da je dan započeo.

 

 

Vaša idealna jutarnja rutina: Budući da volite jutra puna energije, izaberite aktivnost od koje će vam srce brže zakucati –mnogi Ovnovi vole da vežbaju ujutru. Seks isto nije loš izbor. Doručak koji ćete pojesti u hodu najbolji je izbor za vas jer za vas nije opcija da sedite i jedete polako u miru. Ne treba vam puno vremena da se obučete,pa se ne morate dizati ujutru puno ranije kako bi uštedeli na vremenu. Nakon što se istuširate ujutru, spremni ste za akciju.

 

Bik

Vaš znak ujutru: Nakon što se ujutru probudite niste previše komunikativni, barem ne do prve jutarnje kafe. Trebate prostora i ne volite da vas se požuruje jer ujutru niste baš najbrži. Previše stimulacije ujutru vam može smetati pre nego što ste se potpuno probudili.

 

 

Vaša idealna jutarnja rutina: Volite lagana i smirena jutra. Slušanje instrumentalne muzike dok se spremate ujutru za posao na vas deluje vrlo umirujuće. Vežbanje ujutru jednostavno nije za vas. Radije vežbajte popodne, nakon posla.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5