ONI PRESUĐUJU VAŠOJ LJUBAVI: Ove TRI PLANETE horoskopa odlučuju da li ste JEDNO ZA DRUGO..

ONI PRESUĐUJU VAŠOJ LJUBAVI: Ove TRI PLANETE horoskopa odlučuju da li ste JEDNO ZA DRUGO..

28. lipnja 2017. 0 By Admin 1

MESEC

Položaj Meseca u natalnoj karti u stanju je da izgladi mnoge nekompatibilnosti na drugim horoskopskim planovima. On omogućava da čak i naizgled nemoguće kombinacije funkcionišu veoma dobro.

Na primer: Strelac sa Mesecom u Ribama posedovaće mnogo više saosećajnosti prema drugima nego što je to uobičajeno za Strelčeve, pa sa osobom u znaku Riba može ostvariti veoma dubok i bogat odnos.

 

Mesec upravlja našim emocijama – kako ih doživljavamo i ispoljavamo, našim nasušnim potrebama i najdubljim, skrivenim željama. On određuje naše instinktivne reakcije, podsvest i odnose prema voljenim osobama. On može biti ključ za ostvarenje kompromisa i pomirenja stavova.

Na primer: Osoba u znaku Riba sa Mesecom u Devici povremeno će biti logična, kritična i analitična – skoro potpuna suprotnost onome što u većini situacija jeste. Zbog položaja Meseca s vremena na vreme će se ponašati kritički prema drugima, biće sklona osuđivanju drugih, nepraštanju grešaka i slabosti, tuđih želja koje smatra nezrelim i slično. Ovo ume da zbuni bliske osobe, navikle na njenu urođenu spremnost da pomaže drugima i bude puna razumevanja, ali će je činiti kompatibilnom sa znakovima zodijaka kojima je logika i analiza iznad emocija (što joj sam horoskopski znak nikad ne bi dozvolio).

 

Zbog svega ovoga, jasno je da poznavanje polažaja Marsa, Venere i Meseca u natalnoj karti može znatno unaprediti vaš ljubavni odnos, međusobno razumevanje i povezanost. Iznad svega, može vam pomoći u tome da shvatite šta je vama zaista potrebno, spasiti vas gubljenja vremena sa potpuno pogrešnom osobom i brojnih razočarenja.

 

besnopile.rs

Stranice: 1 2 3