Svaki znak ima svog “demona”: Evo zašto je Rak posebno na udaru!

Svaki znak ima svog “demona”: Evo zašto je Rak posebno na udaru!

28. lipnja 2017. 0 By Admin 1

U modernoj  medicinskoj terminologiji, sadhakaAgni je povezana s neurohormonima koji se nalaze u mozgu i cijelom tijelu, uključujući i srce. Neurohormoni se nalaze u srcu i šalju signale u mozak koji registrira depresiju ili sreću, ovisno o tome kako svaka osoba obrađuje doživljeno iskustvo.

 

Dakle, osoba s niskom sadhakaAgni pamti negativnu situaciju koja se dogodila prije deset ili više godina unatrag. Takva osoba ima specifične misli poput: “Zašto mi se to dogodilo, to nije u redu?”

Ako se ne dobije odgovor “zašto”,  drugim riječima, ako je stres i dalje prisutan u srcu i umu, sjećanje će uzrokovati doživljaj traume koje će se osoba sjećati i to će joj prouzročiti osjećaj depresije. Ova zakašnjela reakcija se događa zato što je sadhakaAgni niska i ona nije bila u stanju da pravilno “kuha” tj. da proces iskustva procesuira.

 

Osoba koja ima visoku sadhakaAgni obrađuje negativne emocije brzo. Također, može imati sjećanje na negativne situacije od prije deset godina, ali će ta osoba razmišljati: “To je prošlost, gledam samo naprijed.” Na ovu osobu ne utječe sjećanje, jer ima jaku sadhakaAgni.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4