Ljubi vas kao anđeo ili leptir? Kakvu poruku nosi njegov poljubac

Ljubi vas kao anđeo ili leptir? Kakvu poruku nosi njegov poljubac

1. srpnja 2017. 0 By Admin

Da li je taj strastveni poljubac nastao iz požude ili nosi drugačiju poruku? Sve vaše nedoumice rešavamo upravo sad!

 

Opšte je poznato da poljupci imaju blagotvorno dejstvo na zdravlje, a pri tom sagorevaju kalorije i čine kožu sjajnijom. Baš zato najveći broj komplimenata od poznanika dobijate kada ste zaljubljene.

 

 

Jednostavno je nemoguće ne primetiti kako svakodnevno cmakanje i razmenjivanje nežnosti sa partnerom utiče na vaš izgled. Zato vam savetujemo da eksperimentišete i ovog leta (ukoliko već niste), pronađete osobu čiji vam poljupci stavljaju do znanja da ste ona prava. Kako pročitati te signale? Ako ne verujete svom osećaju, Cosmo pod ruku i pravac na plažu. Ovog leta neće samo pesak biti vreo, već i vaš ljubavni život!

Blic

Ovaj poljubac karakterističan je za parove u dugim vezama i sličan je onom koji razmenjujemo sa prijateljima u znak pozdrava. Osim što je intimniji. I nije u obraz. Iako ne predstavlja romantičan ili strastven potez, poljubac na blic je zapravo sladak znak pažnje, a nekada može biti shvaćen i kao „obeležavanje teritorije“ u novom društvu. Ukoliko je vaša veza na samom početku, a partner vas ljubi jedino na blic, možda vam šalje znak da želi da se stvari odvijaju polako.

 

Francuski poljubac

Da, sada pričamo o verovatno najpoznatijem poljupcu na svetu, zbog kojeg nas je u pubertetu hvatala panika. „Kako se koristi jezik“, „ja to neću umeti“, „izblamiraću se“ samo su neke od fraza koje su svakoj devojci okupirale misli pre nego što je prvi put isprobala ljubljenje na način na koji to rade Francuzi. Bespotrebno je uopšte govoriti mnogo o ovoj vrsti ljubljenja jer svi znamo kuda ona vodi. U krevet. Ili na kuhinjski sto. Ili na zid. Ili šta god vam je u blizini, pa makar to bio i pod.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3