Ljubi vas kao anđeo ili leptir? Kakvu poruku nosi njegov poljubac

Ljubi vas kao anđeo ili leptir? Kakvu poruku nosi njegov poljubac

1. srpnja 2017. 0 By Admin

Leptirov let

Slatko zvuči, a upravo takav i jeste ovaj „poljubac“. Stavili smo poljubac pod navodnike jer za leptirov let ne koristite usta, već trepavice. O da, trepavicama pomazite obraz svog dragog ili ih ukrstite sa njegovim i zajedno proizvodite efekat leptirovih krila. Možda ne budi strast, ali ovaj poljubac definitivno je znak da romantične duše nisu izumrla vrsta.

 

 

 

Poljubac anđela

Protekciju i osećaj sigurnosti najbolje će vam dočarati poljubac anđela. U pitanju je nežno spuštanje usana na kapke osobe koja spava kao znak da ih neko uvek štiti. Ovakav izliv nežnosti pokazuje da je briga o drugima, kao i poverenje, veoma važan deo svake ljubavne veze. Ukoliko tokom sna osetite ovakve poljupce, znajte da je njemu veoma stalo do vas i da misli da ste ona prava.

 

Spajdermen

Istoimeni film, odnosno scena kada se Spajdermen spušta naglavačke kako bi poljubio svoju devojku, jasna je asocijacija na to kako izgleda ovo iskazivanje nežnosti. Ovaj poljubac (meni omiljeni) na početku može izazvati čudne senzacije jer smo navikli na ljubljenje iz partnerove perspektive, ali sve postaje malo zanimljivije unatraške!

 

 

Ako vaš dragi voli da „glumi“ Spajdermena, jasna je poruka da pred vama može da bude ono što zaista jeste. (Hm, znači li to da je on strip junak? Savetujemo da proverite poseduje li kostim čoveka – pauka u ormaru, za svaki slučaj!)

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3