Ljubi vas kao anđeo ili leptir? Kakvu poruku nosi njegov poljubac

Ljubi vas kao anđeo ili leptir? Kakvu poruku nosi njegov poljubac

1. srpnja 2017. 0 By Admin

Poljubac u vrat

Mnogi ovaj poljubac smatraju omiljenim jer budi mnoštvo senzacija u telu. Uglavnom ga nećete doživeti na prvim dejtovima, ali kada se mentalno i seksualno povežete sa partnerom, uživaćete u blagodetima koje pruža poljubac u vrat. Možete se igrati, koristiti zube, jezik, dah ili samo usne, ali doživljaj će uvek biti jednako dobar. Uživajte u svakom „vampirskom“ poljupcu jer označava nežnost, partnerovu želju da vas zadovolji, kao i to da uživa u svakom milimetru vašeg tela.

 

 

Ljubavni ugriz

Da je vaš muškarac jedva čekao da vas poljubi dokaz su ljubavni ugrizi, nežni taman toliko da vas ne povrede, ali dovoljno jaki da u vama probude želju za nastavkom akcije. Ovakvim poljupcima partner će želeti da vas omami, da se rastopite u moru požude, a vaše je da li ćete mu dozvoliti da u tome uspe.

 

Eskimo

Duhovit, romantičan i savršeno sladak poljubac je onaj koji praktikuju Eskimi. Trljanje nosa od nos vašeg dragog znak je da ste zaljubljeni i da vam prija njegovo društvo. Veza u kojoj su ovakvi poljupci postojani sigurno je veza koja će dugo opstati.

 

 

Tajna poruka

Tokom bilo kojeg od navedenih poljubaca zastanite i zavodljivim šapatom izgovorite reči na koje će osoba naspram vas da izludi (od strasti, ne od besa) i sačekajte odgovor, koji ne mora da bude verbalni.

 

cosmopolitan.rs

Piše: Violeta Vasiljević

Stranice: 1 2 3