VENERINE ljubavne igre (od 05. do 30. srpnja): Tko voli, a tko vara? Provjerite koliko ljubavi vašem znaku donosi moćna Venera…

VENERINE ljubavne igre (od 05. do 30. srpnja): Tko voli, a tko vara? Provjerite koliko ljubavi vašem znaku donosi moćna Venera…

5. srpnja 2017. 0 By Admin

RAK: Dosta ćete razmišljati o prošlosti, skrivati svoje prave namjere, izbjegavati sve što bi moglo ugroziti vaš osjećajni mir. Lako je moguće da se u vas zagleda zauzeta i oženjena osoba, a razvoj priče ovisit će o vama. Nekima će se javiti bivša ljubav i probuditi sjećanja. Budete li očajni zbog nedostatka pravih prilika, imajte na umu da je samo riječ o zatišju pred buru koja uskoro dolazi.

 

LAV: Prijateljstvo će vam značiti više od boravka u vezi i druženja s partnerom. Čak i ako ste sami, znat ćete izvući najbolje iz te situacije. Uvijek ćete biti okruženi ljudima, pa samoća može biti jedino vaš izbor. Samci bi putem prijatelja mogli upoznati zanimljivu osobu, no pritajit će se sve do potkraj mjeseca, kada će krenuti u akciju. Dobro razdoblje i zauzete, bez većih turbulencija.

 

DJEVICA: Utjecaj Venere mogao bi probuditi vaše ljubavničke apetite. Pojavit će se netko tko će vas impresionirati svojim poslovnim statusom ili profesionalnim vještinama, no čini se da nećete moći ostvariti dublju i intimniju povezanost s dotičnom osobom. Vezani će morati unijeti više strasti i novih sadržaja u svoj odnos. U protivnom, monotonija bi vas mogla potaknuti da skrenete s puta….

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4