VENERINE ljubavne igre (od 05. do 30. srpnja): Tko voli, a tko vara? Provjerite koliko ljubavi vašem znaku donosi moćna Venera…

VENERINE ljubavne igre (od 05. do 30. srpnja): Tko voli, a tko vara? Provjerite koliko ljubavi vašem znaku donosi moćna Venera…

5. srpnja 2017. 0 By Admin

VAGA: Bit ćete prilično šarmantni i zavodljivi. Ovo je dobro vrijeme za vas da istražite što želite od ljubavi i svog odnosa. Možete doći do zanimljivih informacija i korisnih sadržaja koji će vam pomoći u otklanjanju eventualnih poteškoća u vašem intimnom i bračnom životu. Značajna će biti poznanstva koja će se sklapati tijekom boravka u drugom gradu ili s osobom koja živi udaljeno od vas.

 

ŠKORPION: Nagoni će biti jači od razuma. U blizini osobe koja će vas fizički privlačiti bit će vam teško kontrolirati se. Bez puno okolišanja upuštate se u rizičan odnos, a niti nevjera vam neće biti strana. Kod nekih ovaj utjecaj Venere donosi potrebu za ‘usmrćivanjem’ nekih nada i očekivanja koje su gajili prema jednoj osobi ili odnosu. Vrijeme je za čišćenje vašeg intimnog prostora.

 

STRIJELAC: Malo gore – malo dolje, malo dobro – malo loše, to će vam donijeti ova Venera kad je posrijedi ljubav. Privlačit ćete pažnju osoba suprotnog spola, no pazite da vas ne zavede netko čije ćete namjere vi doživjeti ozbiljno, no on vas i ne toliko. Da biste mogli krenuti dalje morat ćete sredinom mjeseca napokon raskrstiti i s nekim osjećajnim teretima iz prošlosti.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4