Budi pozeljna drugim muskarcima i ON ce izgubiti glavu za tobom:Ovog muskog Zodijaka uzbudjuje  kad flertujes sa drugima!

Budi pozeljna drugim muskarcima i ON ce izgubiti glavu za tobom:Ovog muskog Zodijaka uzbudjuje kad flertujes sa drugima!

13. kolovoza 2017. 0 By Admin

Zodijak vam pomaže da saznate šta njega seksualno uzbuđuje i čemu ne može da odoli.

Ovan
Ovan uživa u tome da bude nečiji trofej. Voli da se prvo pokaže, a nakon toga tek da vodi ljubav. Takođe, očekivaće od vas da mu “odate priznanje” i divite mu se kad ste u nekom društvu. Ono što ne podnosi je kada flertujete s drugim muškarcima.

Bik
Bikovi su sjajni ljubavnici. Najviše će uživati u finoj večeri nakon koje ćete ga ljubiti od glave do pete. Pobrinite se za to da ambijent bude ukrašen luksuznim detaljima, da je atmosfera mirna i – možete očekivati nagradu za trud. Bikovi ne vole da spavaju u krevetu koji nije njihov.

 

Blizanci
Svi vi koji se zaljubljujete u pripadnike ovog znaka nemojte da se nervirate kad shvatite da, iako se oblače provokativno, mnogi Blizanci nisu preterano zainteresovani za seks. Obožavaju flert i vrckavu konverzaciju koja prethodi samom seksualnom odnosu. Kada odvučete Blizanca u krevet, naći ćete se pred sledećim izazovom – kako da ga naterate da ostane veran. Jedan od načina jeste da ga uvek držite u nekoj neizvesnosti jer su Blizanci po prirodi radoznali.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4