Budi pozeljna drugim muskarcima i ON ce izgubiti glavu za tobom:Ovog muskog Zodijaka uzbudjuje  kad flertujes sa drugima!

Budi pozeljna drugim muskarcima i ON ce izgubiti glavu za tobom:Ovog muskog Zodijaka uzbudjuje kad flertujes sa drugima!

13. kolovoza 2017. 0 By Admin

Jarac
Jarčevima je najugodnije kada su sigurni da iza njih stoji gomila podrške i bezuslovne ljubavi. Kod muškarca u znaku Jarca sakupićete poene samim tim što ste pored njega – na pravom mestu, u pravo vreme. Jarčevi su skloni luksuzu, zato ponudite da mu sredite stan i odmah će vas smatrati seksepilnom.

Vodolija
Omiljeni scenario vodolije je sedenje i dug razgovor s nekim koga vole. Voli da priča o sebi i svojim dugoročnim planovima, pa se pobrinite da podelite s njim entuzijazam oko planiranja budućnosti. Ovaj znak uživa u svemu što je na rubu mode ili kulture. Ako se dobro oblačite, muškarac u znaku vodolije će vas sigurno primetiti.

 

 

 

Ribe
Ribe žele da podele sve sa vama, čak i novac, jer smatraju da je zajednički bankovni račun prilično seksi. Ipak, emocionalno su vrlo nesiguran znak. Uvek ćete morati da ga uveravate da je on broj jedan.

 

Stranice: 1 2 3 4