Budi pozeljna drugim muskarcima i ON ce izgubiti glavu za tobom:Ovog muskog Zodijaka uzbudjuje  kad flertujes sa drugima!

Budi pozeljna drugim muskarcima i ON ce izgubiti glavu za tobom:Ovog muskog Zodijaka uzbudjuje kad flertujes sa drugima!

13. kolovoza 2017. 0 By Admin

Rak
Ako vas privlači osoba rođena u znaku Raka, pripremite se na to da ćete morati da odigrate na kartu njegovog ega. Oni su možda najzahtevniji od svih znakova. Žude za fizičkim kontaktom, privrženosti i mnogo više emocionalnog uveravanja nego što je to uobičajeno. Stalno ćete morati da mu pokazujete i dokazujete ljubav. To znači da ćete, pre svega, morati da održavate obećanja. Rak vam mora verovati, inače ništa od erotske slobode.

 

 

Lav
Ako izlazite s muškarcem rođenim u znaku Lava, onda se potrudite da mu neprestano delite komplimente, i to što je iskrenije moguće – o njegovim neverovatnim sposobnostima zahvaljujući kojim dobro zarađuje. Pobrinite se da misli da ga doživljavate kao neku vrstu genija. Lavovi vole ljude uz koje se dobro osećaju. Nikad ga ne kritikujte jer vas to sigurno neće dovesti do seksa.

 

 

Devica
Devica je u najvećem broju slučajeva “control freak”. Najčešće izmisle svet i onda žive u njemu. Uglavnom se radi o vrlo praktičnom svetu, čija je poenta dostizanje dugoročnog cilja. Ništa ih ne uzbuđuje više od same ideje obaveze. Izbegavajte prenapadne komade garderobe jer Device na to ne padaju.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4