LJUBAVNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Nekog čeka tajna ljubav, a OVOM znaku će cijeli mjesec biti u znaku uživanja i svih ljubavnih zadovoljstava..

LJUBAVNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Nekog čeka tajna ljubav, a OVOM znaku će cijeli mjesec biti u znaku uživanja i svih ljubavnih zadovoljstava..

21. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Lav

Dok će kod većine zodijačkih znakova naredni period biti u znaku romantike i nježnosti, kod Lavova će biti nešto drugačije. Ovo nikako nije dobar period za ulazak u novu vezu. Možda bi bilo najbolje strpjeti se neko vrijeme jer se nakon toga pojavljuje netko novi i to najvjerojatnije kroz posao ili preko prijatelja. Dok se slobodni trebaju strpjeti i smiriti, zauzetima je ovo odlično vrijeme za pravljenje većih planova.

 

Djevica

Sve je u komunikaciji i razumijevanju, a vaša sposobnost za komuniciranje ovog će mjeseca dostići vrhunac, zbog čega će vas partner vjerojatno još više voljeti, poštovati i biti uz vas. Osim svega toga, trudit će se da vam sve udovolji i da vas razmazi pa očekujte jedan romantični period.

 

Vaga

Dok kod drugih romantika igra glavnu ulogu u odnosima, Vage će se nešto drugačije ponašati. Ljeto kod vas budi strast, budi neke želje zbog čega će doći do naboja seksualne energije tako da će biti puno više strasti nego nježnosti i romantike. Ovo će podjednako biti kod zauzetih, ali i slobodnih pa će dani koji slijede biti savršeni za vaš seksualni život.

 

Škorpion

U nadolazećem periodu bit ćete u akciji. Imat ćete nevjerojatnu želju da se non-stop krećete, da izlazite, da upoznajete nove ljude, što će slobodnim pripadnicima ovog znaka biti veoma dobro budući da će tako pronaći nekog zanimljivog, dok će kod zauzetih Škorpiona ovo izazvati probleme u vezi te neke nesuglasice i neslaganja koja će se pojaviti zbog ljubomore, kao i uvijek.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3