LJUBAVNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Nekog čeka tajna ljubav, a OVOM znaku će cijeli mjesec biti u znaku uživanja i svih ljubavnih zadovoljstava..

LJUBAVNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Nekog čeka tajna ljubav, a OVOM znaku će cijeli mjesec biti u znaku uživanja i svih ljubavnih zadovoljstava..

21. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Strijelac

Početak nadolazećeg razdoblja neće biti najbolji za početak nove veze, ali neće biti dobar ni za one koji su već zauzeti. Neka neslaganja i mimoilaženja dovest će do manjih problema i odvajanja pa se trebate truditi pokazati što više razumijevanja i nježnosti prema partneru. Ali to nije problem zbog kojeg se trebate puno brinuti jer će kasnije romantični osjećaji napraviti svoje i dovesti sve na svoje mjesto, gdje i treba biti.

 

Jarac

Ljubav je svugdje oko vas i naredni period bit će apsolutno biti u vašem znaku, kao da neće imati mjesta ni za što drugo osim za ljubav. Imat ćete potrebu izraziti svoje emocije pa pokažite svu svoju nježnu stranu i budete što romantičniji jer će to partneru ili osobi koja to može biti veoma odgovarati. Zbog toga je ovo za vas jedan lijep i jako zanimljiv mjesec.

 

Vodenjak

Preokupacije na poslu i velika usmjerenost na to da što više napravite za svoju karijeru, da budete što bolji na poslu, dovest će do toga da ćete se udaljiti od svog ljubavnog života u većoj mjeri. Kod slobodnih se neće ništa mijenjati u tom pogledu, a kod zauzetih će sasvim sigurno doći do zahlađenja odnosa. Trebali bi se, barem malo, udaljiti od svakodnevnih obveza i usmjeriti malo pažnje i na drugu stranu svog života.

 

Ribe

Ako imate potrebu donijeti neku bitnu odluku kada je vaš emotivni život u pitanju, najbolje bi bilo da pričekate s tim i ostavite stvari kakve trenutno jesu. Zvijezde vam nisu baš najnaklonjenije zbog čega je moguće da će vam planovi krenuti “lošim” putem i da se uopće neće ostvariti na način koji želite. Malo strpljenja i više razumijevanja i razmišljanja ukazat će vam kada je najbolji trenutak za njihovo provođenje.

 

 

Cosmopolitan.hr

Stranice: 1 2 3