ŽENE I PRELJUBA! Dama Bik kada voli NIKADA ne vara, Škorpija samo kad je IZDAJU, a JEDAN znak obožava DVOSTRUKU IGRU..

ŽENE I PRELJUBA! Dama Bik kada voli NIKADA ne vara, Škorpija samo kad je IZDAJU, a JEDAN znak obožava DVOSTRUKU IGRU..

21. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Vaga

Vijerni ste samo sebi! Uostalom vašim znakom vlada Venera, boginja ljubavi, pa ste kao veliki esteta podložni uticaju svih ljepota ovoga svijeta. Zato šarmantnom kavaljeru lijepih manira, jednostavno ne možete da odolite. Ako je pritom i nenametljiv i originalan, rođen je za jednu romansu sa vama. Uživate u prastaroj vječitoj igri zavođenja i predavanja, a tajni sastanci samo doprinose vašem većem uživanju u životu i što je još nevjerovatnije – ljubavi prema stalnom partneru.

 

 

Škorpija

Kod Škorpija je sve ili ništa, ili su u vezi ili su same. Ne priznaju flertovanje, ne vole slabosti ni kod sebe ni kod drugog. Škorpije su vijerne. Međutim, ako osjete da im partner nije vijeran ili da im se ne posvećuje potpuno, spremiće osvetu. I to veliku! Onda će se prepustiti svojim strastima i početi da zavode. Uživaće u društvu udvarača, još ako zna da bude misteriozan, dobiće Škopriju u njenom najboljem obliku.

 

 

Strijelac

Vijernost za vas znači odanost, prijateljstvo i slaganje i u dobru i u zlu. I što se toga tiče, vaš partner se u vas može pouzdati. Ali bez slobode ne možete kao što ni riba ne može bez vode. Onome ko pokuša da vam se približi biće jasno da se u vama krije vatrena avanturistkinja koja priželjkuje erotski izlet. Ali samo sa onim udvaračem ko je doživljava kao nekoga ko zaista umije da uživa u igri zavođenja i predavanja.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3