ŽENE I PRELJUBA! Dama Bik kada voli NIKADA ne vara, Škorpija samo kad je IZDAJU, a JEDAN znak obožava DVOSTRUKU IGRU..

ŽENE I PRELJUBA! Dama Bik kada voli NIKADA ne vara, Škorpija samo kad je IZDAJU, a JEDAN znak obožava DVOSTRUKU IGRU..

21. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Jarac

Jarac je prilično poslovan i praktičan, pa im je romansa obično vrlo nisko na listi prioriteta. Otuda su vrlo vijerni. Ukoliko su u braku, za njih je preljuba gotovo nemoguća opcija. Privrženi su partneru, ali mnogo više porodici i nema onog zbog koga bi to ugrozili. Mlađe pripadnice ovog znaka dok ne pronađu pravu ljubav ponašaće se opuštenije, pa im ni ljubavne avanture neće biti strane.

 

 

Vodolija

Vodolije vole flertovanje, druženje i vrlo su opuštene, ali to nikako ne znači da su nestalne u ljubavi i da nisu vijerne. Upravo suprotno. Sa partnerom ćete ostati zajedno cio život, pod uslovom da vam ostavi dovoljno lične slobode. Jedini tamni oblak u vašoj vezi ili braku je mogućnost da se u vašem životu jednog dana pojavi neki sanjar, možda umjetnik. To bi bio neko ko bi mogao da vas obori s nogu.

 

 

Ribe

Ribe ne vole da robuju pravilima i moralnim stegama. Otuda, nije im strano da se prepuste strastima, iako su u vezi. To se mijenja kada pronađu pravu ljubav. Tada postaju opreznije i puno više vijerne. Ali moraju da imaju stalnu pažnju osobe s kojom su u vezi i vole da znaju da su nekome bitne.

 

 

haber.ba

Stranice: 1 2 3