Saturn kreće prema naprijed od 25.08., savjeti za SVAKI ZNAK – Recite NE strahovima i krenite u nove pobjede!

Saturn kreće prema naprijed od 25.08., savjeti za SVAKI ZNAK – Recite NE strahovima i krenite u nove pobjede!

23. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Uči nas da sve ima rok trajanja, sve prolazi, sve se mijenja. Moramo pustiti iz svog života ono što nam nanosi bol i donosi težinu.

 

U vrijeme njegovog retrogradnog kretanja mogli smo mnogo toga spoznati. Možda nas samo navika drži u odnosu, možda smo prestali voljeti, aželimo li bolju ljubavnu budućnost, moramo skupiti hrabrosti i krenuti dalje.

Naučili smo kome možemo vjerovati i tko su ljudi koji nas okružuju. Učili smo o sebi, o samopoštovanju, o tome kako samokritičnost i kritičnost mogu biti štetni i kontraproduktivni.

 

Tamo gdje smo doživjeli neuspjeh i pad možda je samo mjesto koje moramo napustiti i shvatiti da nas negdje drugdje čeka bolji život.

Suočili smo se s vlastitim strahovima i nesigurnostima kako bi ih se napokon oslobodili. Možda smo i otkrili novu ‘boju’ samostalnosti, zrelosti, možda smo shvatili da smo dovoljno odrasli i kako očekivanja koja upućujemo prema drugima mogu biti razlog razočaranja i frustracije.

 

Nakon 25. kolovoza ovaj zodijački učitelj kreće ponovno prema naprijed. Gotovo sam uvjerena da svi oni koji osluškuju i promatraju sebe i svoj život, iz njegovog su retrogradnog kretanja izvukli neku pouku, donijeli odluku, podvukli crtu iza onog što je bilo i osjećaju se spremnijima otvoriti neka nova poglavlja svog života.

U ovom trenutku bitno je da znate što želite, kuda idete i predvidite barem neke korake na putu do cilja. Saturn traži strukturu i jasnoću, fokus i predanost, spremnost na preuzimanje veće odgovornosti i što je najvažnije djelovanje bez straha.

 

Sada se planovi, ako su dobro osmišljeni i utemeljeni mogu odvijati bez većih teškoća. Možete se osjećati sigurnije, samopouzdanije i opuštenije.

Što će se pokrenuti prema naprijed u vašem životu ovisi o poziciji Saturna u osobnom horoskopu, kao i prostorom u horoskopu kojim vlada.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4