NEDELJNI HOROSKOP ZA LJUBAV (od 27. avgusta- 02. septembra): Lava očekuje nova romantična veza, a Jarac će se morati izboriti za svoju sreću..

NEDELJNI HOROSKOP ZA LJUBAV (od 27. avgusta- 02. septembra): Lava očekuje nova romantična veza, a Jarac će se morati izboriti za svoju sreću..

26. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

 

LAV (23.7.- 22.8.)

Lavovima ove nedelje ljubavni život dolazi u prvi plan, naročito ako su slobodni i žele da sretnu pravu osobu za sebe. Mnogi će imati prilike za nova poznanstva, ali i nove ljubavne veze. Zauzeti pripadnici znaka uneće više optimizma i razumevanja u odnos sa partnerom.

 

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Zauzete Device ove nedelje mogu mnogo energije trošiti na svoj privatni i porodični život, gde je moguća i povećana nervoza u odnosu sa partnerom, iz čega mogu nastati i razmirice. Slobodnim pripadnicima znaka u ovom periodu sreća u ljubavi neće biti naročito naklonjena.

 

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vage ove nedelje postaju veoma aktivne kada su druženja i novi kontakti u pitanju, pa slobodni pripadnici znaka tako mogu sresti osobu koja će ih veoma privući, ali i započeti novu ljubavnu vezu. Zauzete Vage imaće sa partnerom dobru komunikaciju i više uvažavanja.

 

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Škorpije ove nedelje mogu imati uspeha u novim ljubavnim vezama, ali su neke tajanstvene i ne žele da otkriju svoje planove. Oni pripadnici znaka koji su u svežim vezama, poboljšaće odnos sa voljenom osobom. U dužim vezama uglavnom neće biti značajnih promena.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3