NEDELJNI HOROSKOP ZA LJUBAV (od 27. avgusta- 02. septembra): Lava očekuje nova romantična veza, a Jarac će se morati izboriti za svoju sreću..

NEDELJNI HOROSKOP ZA LJUBAV (od 27. avgusta- 02. septembra): Lava očekuje nova romantična veza, a Jarac će se morati izboriti za svoju sreću..

26. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

 

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Strelčevima ove nedelje kreće na bolje, velika doza optimiznma preneće se i na njihov ljubavni život, pa tako mnogi slobodni pripadnici znaka mogu očekivati nova poznanstva i ljubavi.

Zauzeti Strelčevi biće preterano dominantni u svojoj vezi, pa su sa partnerom moguća neslaganja.

 

JARAC (22.12.- 20.1.)

Jarčevi ove nedelje mogu imati mirniji emotivni period u kojem će, naročito oni zauzeti, moći da stabilizuju svoj odnos sa partnerom. Slobodne pripadnike znaka neće pratiti naročita sreća u ljubavi, a oni kojima se neko već dopada mogli bi da započnu novu vezu.

 

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Vodolije ove nedelje najviše i radosti mogu doživeti u prijateljskom društvu, gde mogu upoznati osobu koja će ih veoma privući i sa kojom je moguća nova ljubavna veza. Zauzeti pripadnici znaka osećaće kako partner u vezu unosi novi optimizam i mnogo novih ideja.

 

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ribe će ove nedelje osećati povećanu tenziju u svojoj vezi, a odnos sa partnerom može nekada da preraste i u svađu. Ipak mnogi će biti vro strpljivi i tolerantni, tako da će uspeti da prevaziđu nesporazume. Slobodni pripadnici znaka mogu imati nove kontakte.

 

 

Izvor: Conoplja news

Stranice: 1 2 3