PLAMEN STARE LJUBAVI! Evo kako da ponovo ZAGRIJEŠ NJEGOVO SRCE

PLAMEN STARE LJUBAVI! Evo kako da ponovo ZAGRIJEŠ NJEGOVO SRCE

26. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

 

Smanjite intenzitet

Jednom kada više ne osećate potrebu za proganjanjem ujedno može doći i do smanjenja vašeg nivoa intenziteta, koji obično uključuje glasan i brz način govora, prekidanje, previše pričanja ili pružanje pomoći i davanje saveta koji nisu traženi. Nije da nešto nije u redu sa vama ili vašom ličnošću. Radi se o tome da partneri koji poštuju međusobnu slobodu po prirodi nisu zainteresovani za burne rasprave.

 

Dajte mu prostora

Ako imate naviku da usisavate kuću ili dajete savete kada on sprema večeru, peglate veš ili perete suđe, otiđite u drugu prostoriju iz koje ne možete videti šta on radi. Nemojte ga zvati ni slati sms poruke ukoliko vam baš nije potreban. Određeni muškarci se osećaju najslobodnije kada ih partnerke ne kritikuju ili pokušavaju da usmere u nekom drugom pravcu.

 

Sledite svoje, a ne ciljeve vašeg partnera

Prebacite fokus sa partnera u smeru svog vlastitog života. Koje talente ili hobije želite da razvijete i upražnjavate? Koji su vaši poslovni ciljevi? Da li želite da upoznate nove prijatelje ili da više vremena provodite sa starima? Da li se zdravo hranite, vežbate i vodite li dovoljno računa o svom izgledu? Kakav životni prostor želite da stvorite? Da, to su samo neka od pitanja koja možete sebi postaviti i delovati u njihovom smeru – siguran način da se fokusirate na sebe.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3