LJUBAVNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2017: Ovnu mesec za pamćenje, Rak se dvoumi između 2 osobe, neverovatni događaji za Ribe..

LJUBAVNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2017: Ovnu mesec za pamćenje, Rak se dvoumi između 2 osobe, neverovatni događaji za Ribe..

28. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

RAK

Trigon koji pravi Saturn, vladar kuće parova Raka, s Venerom, planetom ljubavi, sreće i harmonije, širi svoj uticaj u prve dve dekade meseca, ali je aktivniji u drugoj nedelji i naglašava obaveze, ispunjavanje zadataka, novac ili postignuća koja zajedno ostvarujete. Mars, vladar kuće ljubavi i seksualnosti Raka, govori o ljubavi koja je povezana s komunikacijom (licem u lice, putem telefona, poruka i slično), putovanjima ili intelektualnim ciljevima. Sve to definisaće ovaj period. Može vam se dogoditi da imate promenljiva osećanja, što se čak može manifestovati interesovanjem prema dve osobe istovremeno.

 

LAV

Kroz prve dve dekade imate Veneru na svojoj strani, planetu ljubavi i harmonije koja je u Lavu sve do 20. septembra 2017. godine. Ova Venerina pozicija donosi vam sreću, jer naglašava vaš šarm i moć zavođenja, daje vam senzualnu auru i donosi vam nove ljubavne prilike. Venera prolazi kroz Lava i pravi dva povoljna aspekta: trigon sa Saturnom, vladarem kuće parova Lava, i sekstil s Jupiterom, vladarem kuće ljubavi i erotike. Ovo je jedna od ređih kombinacija koja je puna predivnih mogućnosti, donosi ispunjenje i sreću. S druge strane, između 5. i 22. septembra 2017. godine, Sunce, vladar Lava, je uz strastvenog Marsa.

DEVICA

Sunce, smešteno u Devici do 22. septembra 2017. godine, daje vam briljantnost, vitalnost i vidljivost. Istaći ćete se i bićete u dobrom položaju. Mars ulazi u Devicu 5. septembra i poznat je po svojoj strasti i gorućoj želji. Drugim rečima, ništa vam neće moći stati na put ako želite zavesti i energija koju ćete širiti oko sebe činiće vas jako privlačnima i seksi. Bićete hrabriji no inače, otvoreniji i spremniji za akciju. Prvi korak ćete napraviti mnogo lakše nego inače ili ćete iznenaditi pristupom. Ipak pripazite šta birate i kako ćete delovati tokom septembra, nemojte nikog idealizovati! Istinsko ispunjenje dolazi u zadnjoj dekadi meseca: 20. septembra, kada Venera, planeta ljubavi i senzualnosti, ulazi u Devicu.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5