LJUBAVNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2017: Ovnu mesec za pamćenje, Rak se dvoumi između 2 osobe, neverovatni događaji za Ribe..

LJUBAVNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2017: Ovnu mesec za pamćenje, Rak se dvoumi između 2 osobe, neverovatni događaji za Ribe..

28. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

VAGA

Septembar dolazi s dobrim i lošim stvarima u ljubavnom životu. Ono dobro povezano je s prisustvom Venere, planete ljubavi, u srećnoj kući, kroz prve dve dekade septembra. Iz te kuće pravi prijateljske aspekte s velikom Srećom, Jupiterom i sa Saturnom, vladarem kuće strasti Vage. Ovakav sklop planeta pomaže vam pri traženju zabave i užitka i mogli bi se upustiti u flertove i avanture. To je dobro ako vas ne veže ništa (društvo, obaveze, posao i slično). Što se tiče ozbiljnih veza, položaj Marsa, vladara kuće parova Vage,a to je 12. solarna kuća, kaže da ćete se suočiti s osećajem usamljenosti, razočaranja, blokadama i neugodnostima.

 

ŠKORPIJA

Septembar 2017. godine je mesec za – veze! Venera, planeta ljubavi i vladar kuće parova Škorpiona, smeštena u vašem polju karijere i ugleda ni malo ne miruje. Privlačiće vas osobe na položaju, sa statusom, poznate, s određenim osobinama i značajkama. I ako vas mogu podržati u vašim društvenim ili profesionalnim ambicijama, to bolje. Ako ste već u vezi s takvom osobom, imaćete veća očekivanja i želećete da vidite napredak i uspeh te osobe, a upravo to će se i dogoditi. U periodu ste u kojem vam, čini se više od bilo čega drugog, znači da vam veza pomogne da se uspete na društvenoj lestvici.

 

STRELAC

Merkur, vladar kuće parova Strelca, 5. septembra 2017. godine kreće direktnim hodom. To je tačka preokreta u tromesečnom ciklusu u kojem su veze Strelca na neki način bile povezane s društveno – profesionalnim statusom i / ili udaljenim mestima, studijama ili duhovnim putovanjima. Taj dugi tromesečni period dogodio se zato da analizirate puno detalja vezanih za ljubavni život ili brak i ono što vas povezuje. Može se raditi i o zajedničkim snagama usmerenim na poboljšanje profesionalnog života ili prema istraživanju novih prostora; geografski ili intelektualno / kulturološko. Venera, planeta ljubavi, samo ovo potvrđuje.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5