PROKLINJAĆE DAN KADA JE ODLUČIO DA ODE: 5 strategija zbog kojih će BIVŠI ZAŽALITI što vas je IZGUBIO..

PROKLINJAĆE DAN KADA JE ODLUČIO DA ODE: 5 strategija zbog kojih će BIVŠI ZAŽALITI što vas je IZGUBIO..

29. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

 

Nemojte biti preterano radoznali.

Ako ste uzbuđeni što ga vidite, a ne želite da ostavite takav utisak, izbegavajte da priču vodite o njemu.

Morate da znate da vaš susret sigurno neće ostati među vama, postoji bar neki prijatelj sa kojim će uz kafu pokrenuti priču: “Zamisli na koga sam naleteo danas?”, a definitivno ne želite da zbog vašeg preteranog ispitivanja ostavite utisak da ste i dalje opsednuti njime.

Svet se ne vrti oko njega i trudite se da razgovorom ostavite takav utsak, pre nego da ste i dalje zainteresovani i da tražite način da se ponovo sretnete.

 

 

Ne zadržavajte se. Uvek imajte spreman izgovor da se žurite.

Ok, malo ste se ispričali… Nemojte postavljati previše pitanja, niti da odgovarate na previše njegovih, vreme je da kažete da idete dalje.

“Izvini ali čekaju me, moram da žurim na ručak/večeru. Drago mi je što smo se sreli.” Šta god da kažete, obavezno pomenite da vam je drago što ste ga sreli, budite sigurni da ste ostavili utisak dostojanstvene i pristojne devojke koju je propustio.

 

 

Napustite kuću sa punim samopouzdanjem, svakog dana.

Ne postoji naznaka da li ćete se ikad sresti opet, zato upamtite kada napuštate kuću da trebate da budete zahvalni što ste nastavili dalje.

Kod kuće tugujte i radite sve što vam potrebno da biste se osećali bolje, sve je to neophodno za oporavak. Ali kada izađete napolje, koračajte sa ponosom, stilom i pozitivnim stavom.

Život će teći dalje i bez bivšeg, morate uložiti maksimalan trud da to što pre prihvatite i nastavite dalje. Isprobajte novu šminku, stajling, frizuru, bilo šta što će vas usrećiti i pomoći da skrenete misli sa toga da ste prekinuli. Uvek gledajte pozitivno na ljude i situacije oko sebe, radujte se tuđem uspehu na poslovnom, ljubavnom ili bilo kom drugom planu…

Nikad se ne zna, možda ćete baš zbog tog pozitivnog stava i eksperimentalnog pristupa u ovom periodu u svoj život privući nekoga ko će biti mnogo bolji za vas. Neko ko će vas naterati da potpuno zaboravite na bivšeg i briga da li ćete ikada naleteti na njega opet.

 

 

cosmopolitan.rs

Stranice: 1 2