Direktan Saturn u Strijelcu (26.08. do 21.12.) – Konačno dišemo punim plućima, slijede NAGRADE!

Direktan Saturn u Strijelcu (26.08. do 21.12.) – Konačno dišemo punim plućima, slijede NAGRADE!

30. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

 

Opisuje i sve poslove vezane za vladine organizacije, fakultetsko obrazovanje, te naš pogled na autoritete, optimizam, ekspanziju, više znanje i ideale. Odnosi se i na Jupitera, planetu koja vlada znakom Strijelca i devetu kuću u natalnom horoskopu, a s obzirom da se Jupiter nalazi u Vagi, odnosi se i na ljubavne veze, međuljudske odnose i zakonske brakove.

 

Retrogradno kretanje Saturn je bio započeo još u vrijeme dok je Venera bila retrogradna pa je početak tog razdoblja bio vrlo težak i depresivan. Za mnoge to se odnosilo na odrađivanje dugova u ljubavnim odnosima i općenito način poimanja ljubavi, kako prema drugima tako i prema sebi.

 

No, izlaskom Saturna iz svoje retrogradnosti sada kao da završava taj turoban period i konačno se oslobađamo svog tereta i dugova koje smo imali. Pogotovo je tome tako, jer ovog puta Venera ulazi u znak Lava i radi sekstil sa Saturnom, što nam govori da smo dobro odradili lekciju, te da je sada vrijeme da uberemo plodove svoga rada.

 

To može značiti upravo manifestiranje svega što smo naučili u proteklom periodu Saturnove retrogradnosti. Otpuštanje karme i osjećaj slobode sada će biti jači nego ikada, i konačno ćemo disati punim plućima, jer nagrade slijede.

 

Na sam dan, 26. kolovoza, Mjesec je napravio konjunkciju sa Jupiterom u Vagi i sekstil sa Saturnom, a Mars konjukciju sa Sjeverni čvorom iz Lava i trigon sa Saturnom pa zaista kreće otpuštanje tereta i početak pozitivnog pogleda ka budućnosti.

 

Sve je to jedna uvertira u pozitivan period koji slijedi, jer depresivno razdoblje je završeno i na nama je zadatak da podignute glave i smjelih, pozitivnih misli kročimo hrabro naprijed.

Već neko vrijeme je na snazi, a sada će još više doći do izražaja, konjunkcija Saturna i Lilita, asteroida, kojeg još nazivaju Crni ili Plutonov Mjesec, odnosno ženska strana te planete.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3