Direktan Saturn u Strijelcu (26.08. do 21.12.) – Konačno dišemo punim plućima, slijede NAGRADE!

Direktan Saturn u Strijelcu (26.08. do 21.12.) – Konačno dišemo punim plućima, slijede NAGRADE!

30. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

 

A kako i Pluton predstavlja karmičke dugove, sadašnja konjunkcija je posebno značajna za one koji u svojoj natalnoj karti imaju istaknut Lilit, jer ovdje se radi o onoj ženskoj, vrlo snažno i moćnoj energiji koje se ponekad pribojavamo, a koja bi vrlo lako mogla krenuti u razaranje ukoliko joj se dovoljno ne poklonimo.

 

Lilit isto tako predstavlja sve ono za što se tako čvrsto držimo i to duboko iznutra, a kada Saturn dođe u konjunkciju, vrijeme je za otpuštanje emocionalne povezanosti s osobama, stvarima ili strahovima koji nam zapravo uopće ne čine dobro.

 

Lilit ovdje igra ulogu Feniksa pa ukoliko smo sada spremni zagledati se duboko u nas same, tamo gdje nas najviše boli i gdje najviše strahujemo, onda bi se sva ta tama mogla transformirati, što bi za mnoge značilo otpuštanje strahova i emocionalnih tereta. Dopustite si potonuti, jer samo tako ćete se uzdići još više.

 

Na taj način možemo si omogućiti da konačno otpustimo ono što smo činili i što smo dugovali u nekim segmentima svog života, kako bismo ulaskom Saturna u svoj domicilni znak Jarca, krajem godine pa narednih godinu-dvije, uživali u ubiranju plodova svog mukotrpnog rada svih proteklih godina.

 

 

 

Ana Mandić/astroportal

Stranice: 1 2 3