NEDELJNI HOROSKOP od 3. do 9. septembra: Lav napokon ostvaruje svoj cilj, Devici stiže novčani dobitak, a OVAJ znak očekuje uzbuđenje na polju ljubavi…

NEDELJNI HOROSKOP od 3. do 9. septembra: Lav napokon ostvaruje svoj cilj, Devici stiže novčani dobitak, a OVAJ znak očekuje uzbuđenje na polju ljubavi…

1. rujna 2017. 0 By Admin 1

OVAN

Čvrsto ste odlučili da promenite nešto u vašem životu i ponedeljak je odličan dan za start. Vaše ideje su na pravi način prihvaćene od strane vaše okoline, a to vas dodatno motiviše da nastavite u istom pravcu. Pa ipak, u utorak i sredu vam sleduje manji pad u energiji, ali ništa drastično i što nećete uspeti da pregurate.

 

Mnogo vremena provodite zarobljeni u svet fantazija i imaginacije, što i nije tako loše, jer odnosi sa drugima tog dana vodili bi sukobu mišljenja i manjim konfliktima. Petak i subota su pogodni za ljubav, ali i ispunjeni mnogobrojnim obavezama – u većini ćete iskreno uživati.

 

 

BIK

Bićete okupirani nekim apstraktnim razmišljanjima i, generalno, prilično filozofski nastrojeni u ponedeljak i utorak. Tih dana, tragaćete za smislom života i pravim vrednostima. Neke stvari vam se čine previše dobre da bi bile istinite. Istina, zapravo, leži u tome da ništa nije došlo samo od sebe, već vašim požrtvovanim zalaganjem i uz malu pomoć zvezda.

 

U sredu ćete odstupiti od nekog dogovora ili načina mišljenja koji ste ranije negovali, moguć je i prekid neke poslovne saradnje. Četvrtak i petak prolaze u domenu nekih značajnih, šokantnih otkrića vezanih za vašu porodicu. Ne recite da vas nismo upozorili na vreme!

 

 

BLIZANCI

Potreba da steknete finansijsku nezavisnost, ako još uvek niste, biće veoma naglašena, ali pravu šansu nećete dobiti još neko vreme. Pa ipak, neka značajne informacije koje dolaze do vas u utorak olakšavaju vam da znate u kom pravcu da se pokrenete. Porodične stvari zahtevaju vašu nazočnost u sredu i verovatno dolazite do saznanja da neko iz vaše okoline uskoro započinje zajednički život sa izabranikom svog srca ili objavljuje preseljenje.

 

Potrebu za prijateljima nećete moći da zadovoljite sve do vikenda, jer radne obaveze će vam tokom cele nedelje oduzimati previše vremena i energije. Vikend iskoristite za odmor i druženje.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4