NEDELJNI HOROSKOP od 3. do 9. septembra: Lav napokon ostvaruje svoj cilj, Devici stiže novčani dobitak, a OVAJ znak očekuje uzbuđenje na polju ljubavi…

NEDELJNI HOROSKOP od 3. do 9. septembra: Lav napokon ostvaruje svoj cilj, Devici stiže novčani dobitak, a OVAJ znak očekuje uzbuđenje na polju ljubavi…

1. rujna 2017. 0 By Admin 1

VAGA

Početkom nedelje zabava vam neće nedostajati. Gde god da krenete, događaće vam se nešto interesantno, kako u ljubavi, tako i na polju karijere. Avantura je sve do srede definitivno u vazduhu. U četvrtak i petak očekujte sjajne okolnosti kada je posao upitanju. Energija i kreativnost će vam biti na visokom nivou i postićićete zavidljive rezultate. Za vikend se opustite.

 

Počnite da vidite računa o svom zdravlju, kako ono ne bi bilo ugroženo. Ako ste u mogućnosti idite u prirodu ili na kratko relaksirajuće putovanje, a ako ne, odmorite u svom domu i posvetite se svom duhu i telu.

 

 

ŠKORPIJA

Neko iz vaše okoline razvija plan kako da vas odvoji od vašeg novca, odnosno, kako da vam uzme novac. Međutim, vi ste veoma mudri. Iskoristite svoj šarm i ljubaznost i ne dozvolite da budete nadmudreni. Ali ostanite fini. Bilo kakva rasprava neče vam doneti korist. Sredina nedelje je povoljna za putovanje. Krajnje je vreme da se opustite i pobegnete od svakodnevnice.

 

Ako niste u mogućnosti, napravite kratak izlet van grada. U petak ćete biti zbunjeni zbog čudnog ponašanja nekoga iz vašeg okruženja. Pokušajte da ne reagujete emotivno, jer vi niste krivi za bilo šta. Za vikend očekujte lud provod, samo pazite da ne upadnete u nevolju.

 

 

STRELAC

Vaš ljubavni partner i vi ćete ove nedelje biti drugačiji od ostatka sveta. Vaša energija i ljubav su jači od svega. Vi imate nešto što je zlata vredno i uživajte u tome. Vi ste krojač svoje sudbine i možete da uradite šta god poželite. U utorak i sredu postoji mogućnost da čujete neku vest koja će vas prilično potresti. Nemojte je tragično doživljavati već proverite koliko je to uopšte istina.

 

U petak ćete biti neprizemljeni i ceo dan ćete maštati i sanjariti. Opustite se, u tome nema ništa loše. Za vikend vas očekuje harmonija u domu, što će učiniti da se odnosi među članovima porodice znatno poprave.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4