NEDELJNI HOROSKOP od 3. do 9. septembra: Lav napokon ostvaruje svoj cilj, Devici stiže novčani dobitak, a OVAJ znak očekuje uzbuđenje na polju ljubavi…

NEDELJNI HOROSKOP od 3. do 9. septembra: Lav napokon ostvaruje svoj cilj, Devici stiže novčani dobitak, a OVAJ znak očekuje uzbuđenje na polju ljubavi…

1. rujna 2017. 0 By Admin 1

JARAC

Izvor enegije će u ponedeljak presušiti i vi nećete znati kako da pomognete sami sebi. Pokušajte, pre svega, da se ne nervirate, jer time dodatno odmažete sebi. Radite samo ono što vam prija i nemojte se plašiti da ćete imati bilo kakve posledice.

 

Od srede vas očekuje uzbuđenje na polju ljubavi. Jedan susret bi vas mogao potpuno izbaciti iz redovnog koloseka. Leptirići u stomaku su nemonovni. Za vikend ugodite sebi. Vrlo ste požrtvovani kada je porodica upitnju, ali nemojte zbog toga zanemariti svoje lične potrebe.

 

 

VODOLIJA

Vi želite promene kada je ljubav upitanju. Ukoliko ste do sada bili slobodni, verovatno će se u vama javiti želja da pronađete srodnu dušu i napokon se skrasite. Ako ste, sa druge strane, u srećnoj vezi, verovatno ćete želeti da je podignete na viši nivo.

 

U utorak i sredu, povedite računa o svom zdravlju. Izbegavajte bilo kakve rižične situacije kao što su sumnjivi kozmetički tretmani ili preveliko fizičko aktiviranje. U četvrtak budite strpljivi. Vest koju iščekujete će malo zakasniti, ali kad stigne, verovatno u petak, bićete više nego zadovoljni, što će vam vikend učiniti nezboravnim.

 

 

RIBE

Vi imate urođenu potrebu da vladate. Ovo će naročito biti izraženo u ponedeljak. Vodite računa da svojim arogantnim stavom ne povredite nekoga. U utorak i sredu će vaše komunikacione sposobnosti biti naročito izrežene, pa ih iskoristite da poboljšate svoj položaj na poslu.

 

Razgovarajte o svom trenutnoj situaciji i tražite promene ukoliko vam nešto ne odgovara. U četvrtak i petak postoji mogućnost da izgubite kontrolu nad svojim emocijama. Pokušajte da se prizemljite. Malo uzleteti nije loše, ali svako preterivanje je štetno i vama i vašoj okolini.

 

 

horoskopius.com

Stranice: 1 2 3 4