Tajne veze, Ljubavne intrige i Naleti strasti- Horoskop OTKRIVA gde vas čeka LJUBAV u narednim danima…

Tajne veze, Ljubavne intrige i Naleti strasti- Horoskop OTKRIVA gde vas čeka LJUBAV u narednim danima…

1. rujna 2017. 0 By Admin 1

 

LAV

Vi ste najaktivniji znak u ovom periodu. Zbog nedavnog pomračenja vašeg vladara Sunca, sve ide jako sporo čak i teško. Neke stvari nastavljaju da se odlažu i u emotivnom delu. Napokon ste odlučili da krenete dalje. Ali kako se neko pojavi, ili je zauzet ili se pojavi još jedna osoba. Često ćete se osećati kao magare između dva plasta sena. Naglašen je strastveni deo i po tome sada birate partnera. Bolji vam je period od 5og septembra.

 

 

DEVICA

Naglašeno je vaše polje tajnih veza. Tako da će vam biti i više nego uzbudljivo. Pazite da se u nekom trenutku i sami ne izgubite u emotivnom maštanju. Mesta na kojima se pušta glasnija muzika, pije, pored vode ili u prodavnici cipela su najverovatniji interesantni susreti. A vi opet maštate o nekome iz prošlosti ko je najverovatnije sada zauzet.

 

 

VAGA

Privlačite jako temperamentne osobe koje žele da vas „ubace u neku svoju priču“. Vi niste sigurni šta biste i funkcionišete po principu: Samo da preživim i ovaj dan. Osoba iz prošlosti misli na vas i vrlo moguće da će vas kontaktirati. I vi opet u dilemi. Samo ne budite impulsivni i kruti, što obično niste.

 

 

ŠKORPIJA

Kod vas je jak uticaj prošlosti u emotivnom delu. Neko vam se vraća ili nova osoba vas neodoljivo podseća na staru priču. Sada ćete teško rešiti svoje dileme a ni prijatelji nemaju pametan savet za vas. Svakako ćete se opustiti i prepustiti na kraju pa nema potrebe za tolikim filozofiranjem. Novine vam stižu preko posla ili prijatelja.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3