DOMINACIJA DJEVICE DONOSI VELIKU LJUBAV: 13 ključnih datuma u SEPTEMBRU koji će vam PROMJENITI ŽIVOT…

DOMINACIJA DJEVICE DONOSI VELIKU LJUBAV: 13 ključnih datuma u SEPTEMBRU koji će vam PROMJENITI ŽIVOT…

1. rujna 2017. 0 By Admin 1

Rujanska dominacija Djevice traži od nas nove prilagodbe. Radne i dnevne obaveze se povećavaju. Pokušavamo žonglirati između privatnog i poslovnog. Venera u Lavu nas vuče prema zabavi, traženju novih ljubavnih iskustava, srce hoće ljubiti, igrati se, iskusiti nove načine opuštanja, dok Sunce, Merkur i Mars u Djevici traže ozbiljnost, metodičnost i kritični su prema svemu što je površno, neodgovorno i za Djevičanski ukus nepotrebna potrošnja energije i vremena.

 

Nekoliko je ključnih aspekata koji će biti ovaj mjesec učiniti posebnim i koji bi mogli promijeniti vaš život, a čiju je energiju pametno svrhovito iskoristiti. Imajte na umu da energija tih aspekata traje par dana prije datuma koji je naveden kao ključan.

 

 

3. rujan

Intenzitet

Mars stvara pozitivan aspekt s Uranom i obično donosi nagle uvide, ponekad i nepredviđene promjene. Impulzivno odlučujemo, imamo snažan poriv za kretanjem prema naprijed, za slobodom. Motivirani smo na djelovanje s ciljem ostvarenja potreba. Neke će taj aspekt voditi prema ostvarenju ljubavnog susreta, druge prema realizaciji poslovnih planova. Ovaj aspekt najviše osjetiti Lavovi, Ovnovi i Vodenjaci, kao i oni koji imaju Podznak u tim znakovima. Osim toga Mars će se susresti s Merkurom, pa očekujte vrlo strastvenu i intenzivnu komunikaciju, možda i svađu. Oprezno rukujte s kućanskim aparatima, povećajte oprez u komunikaciji i prometu. Najizazovnije će biti rođenima sredinom svibnja, sredinom studenog i sredinom veljače.

 

 

5. rujan

Porast motivacije

Merkur kreće prema naprijed. Odjednom stižu nove informacije, uspostavljaju se kontakti koji su bili prekinuti, donosimo nove poslovne odluke, razmišljamo jasnije i praktičnije.

Neka pitanja nalaze svoje odgovore. Obratite pozornost i na 21. rujan jer se Merkur vraća na isti stupanj Djevice s kojeg je u kolovozu započeo retrogradno kretanje. Obično se tada nešto važno događa, neko shvaćanje, susret, razgovor, promjena. Značajno za sve znakove, a osobito za Djevice i Blizance te one koji imaju podznak u tim znakovima. Sunce se na isti ovaj dan suprotstavlja Neptunu, pa se događa sukob između realnog i sanjanog, između snova i stvarnosti. Ovo je kreativan aspekt, ali s njim lako upadamo u iluziju i pogrešno procjenjujemo. Moguć je i osjećaj krivnje. Ovaj će aspekt najviše osjetiti Djevice, Ribe, Strijelci i Blizanci.

 

 

6. rujan

Preosjetljivost

Pun Mjesec u znaku Riba podiže na površinu naše snove, prisjećamo se prošlosti, razmišljamo i maštamo u samoći, pokušavamo povezati posljedicu s uzrokom nekog događaja. Osjetljivi smo i odvajamo se od uobičajenih uloga, dužnosti i obaveza kako bismo se odmorili i napunili energijom. Bilo koja zbunjenost koja se sada pojavljuje može stvoriti osjećaj izgubljenosti u magli, ne možemo predvidjeti ishod nekim događajima.

Odgodite donošenje važnih odluka. Ovaj će Uštap najviše osjetiti Ribe, Djevice, Strijelci, Blizanci i Rakovi.

 

 

10. rujan

Produktivnost

Merkur se vraća u znak Djevice i u tom će znaku sve do 30. rujna biti od pomoći u organizaciji posla, ali i svakodnevice. Nered pretvaramo u red, jasnije komuniciramo, stvaramo dobru logistiku, čistimo svoj stambeni, poslovni, ali i unutarnji prostor. Djevica ne podnosi nepotrebno i ono što se ne koristi. Sve mora imati svoju ulogu i svrhu. Usmjerava se na bitno i ponekad je slaba na detalje. Ovaj Merkur najviše ide na ruku vodenim i zemljanim znakovima, pa se oni u ovom periodu mnogo lakše nose s obavezama. Na ono što govore i kako procjenjuju ljude, radne okolnosti trebali bi pripaziti Strijelci i Blizanci.

Ovaj dan jak je po još dva aspekta. Susret Mjeseca i Urana u znaku Ovna može biti vrlo uzbudljiv i budi neke želje, potrebe i čežnje za koje nismo niti znali da ih imamo. Odlično za Ovna, Strijelca, Lava, Raka i Vodenjaka.

I na kraju tu je trigon između Sunca i Plutona koji nam omogućuju da prepoznamo i osvijestimo svoje unutarnje kapacitete, osobnu moć, da izdržimo ponekad i teško izdrživo. Ovo je i aspekt preobrazbe, ali ne mijenjajte druge, već sebe. Jako poticajne energije za Jarce, Djevice i Bikove.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4