Tajne veze, Ljubavne intrige i Naleti strasti- Horoskop OTKRIVA gde vas čeka LJUBAV u narednim danima…

Tajne veze, Ljubavne intrige i Naleti strasti- Horoskop OTKRIVA gde vas čeka LJUBAV u narednim danima…

1. rujna 2017. 0 By Admin 1

 

STRELAC

Kod vas se sve pokrenulo od jednom. I nova ljubav, i stara veza, a vi želite da menjate posao. Na kraju ćete odabrati nekoga ko ima vrlo specifičnu životnu priču.

 

 

JARAC

Od jednom su svi počeli da vas napadaju i žele sve sa vama. Izjavljivaće vam ljubav osobe od kojih to najmanje očekujete. Vi važite za znak koji ne voli brze promene ali sada ćete morati da se ubrzate. Svakako vam neće biti loše šta god odlučili. Nakon više od četiri meseca vaša životna energija je u bitnom porastu.

 

 

VODOLIJA

Vama slede vrlo čudna emotivna dešavanja. Privlačite osobe koje su toliko suprotnih životnih iskustava od vašeg da niste sigurni šta vam je činiti. Kažu da se suprotnosti privlače i dobro dopunjuju. Svakako ćete biti opčinjeni fizičkim izgledom osobe koja se pojavila. Samo, ta osoba nešto krije od vas na samom početku. A tu je i osoba koja se pojavila tokom leta i još vam ne da mira.

 

 

RIBE

U nekom svom svakodnevnom ludilu ne primećujete pažnju suprotnog pola. Neko će vrlo otvoreno da vas startuje gde ćete vi biti iznenađeni. Osoba je sa posla ili na mestu koje svakodnevno posećujete (kafić, prodavnica i slično). A vi mislite o nekome iz prošlosti ko je daleko od vas. Ipak se vratite u realnost i dajte šansu nekome ko želi da vas usreći.

 

 

 

Astrolog Vladimir Vlajić

Stranice: 1 2 3