Prevara po horoskopu: Ovan traži uzbuđenje, Strelac akciju, a Jarac obožavanje…

Prevara po horoskopu: Ovan traži uzbuđenje, Strelac akciju, a Jarac obožavanje…

2. rujna 2017. 0 By Admin 1

STRELAC 23. 11 – 21. 12.

Vatreni Strelčevi su željni akcije i avanture. Spavaća soba nije izuzetak. Uvek su u pokretu i u potrazi za novim iskustvima. Treba samo paziti da ne očijukaju previše jer im to može doneti svakakve nevolje. Zato uživajte u energiji svog Strelca i dajte im onoliko slobode koliko možete.

 

 

JARAC 22.12 – 20. 1.

Smireni i hladni Jarac je odan partner. Disciplina i kontrola vrline su koje im “otežavaju” neveru. Oni zahtevaju poštovanje i obožavanje svojih partnera i nedostatak te dve stvari može dovesti do Jarčevog lutanja, ali se uglavnom radi o časnim znakovima, radije će vas ostaviti nego prevariti.

 

 

VODOLIJA 21. 1 – 19. 2.

Pomalo odsečeni od sveta i više u intelektualnim vodama, Vodolije nisu najromantičniji znak, ali imaju potrebu da budu važni svojim partnerima. Vodolije će vrlo često izgube u svojim idejama i otkrićima da neće ni primetiti da zanemaruju partnera. Zbog svoje zaboravljive prirode i zaluđenosti vlastitim svetom, Vodolije će češće biti žrtve prevare, nego oni koji varaju. Budući da se radi o jednom od najnepredvidljivijih znakova najbolji savet je da i vi budete podjednako nepredvidljiv.

 

 

RIBE 20.2 – 20.3.

Zanesene i snene Ribe imaju bujnu maštu, pa najčešće imaju romantične ideje o večnoj ljubavi koju im donosi sudbina. Baš zbog te bujne mašte i strastvene želje za čarolijom ljubavi Ribe će često postati nezadovoljne jednom kad im veza uđe u smirenu fazu. Ako povremeno obnovite magične ljubavne trenutke, vaša Riba će biti sigurna kako ste vi stvarno ono što im je sudbinom predodređeno.

 

 

Stranice: 1 2 3