Veliki Ljubavni Horoskop Za Septembar: Vaga postaje nevaljala, Jarcu ljubav na pragu, a OVOM znaku napokon stiže nešto za čim dugo čezne…

Veliki Ljubavni Horoskop Za Septembar: Vaga postaje nevaljala, Jarcu ljubav na pragu, a OVOM znaku napokon stiže nešto za čim dugo čezne…

2. rujna 2017. 0 By Admin 1

BLIZANCI

 

Potreba da sa emotivnim ili bračnim partnerom komunicirate na pravi način biće naglašena sve do polovine septembra. U tom periodu biste trebali da budete malo oprezniji, jer je moguće da nećete hteti da čujete drugu stranu na pravi način, I bićete skloni da svoje mišljenje I stavove stavite na prvo mesto, ne razumevajući da voljena osoba možda ima drugačije gledište.

 

Sve ovo može dovesti do nesporazuma, do povišenih tonova I rasprave. U ovom periodu ono što možete uraditi jeste – ne brzajte sa nekim zaključcima, pustite da I voljena osoba kaže šta ima I razmislite da li je možda ipak u pravu.

 

Što se tiče ostatka meseca, mogli biste da ga iskoristite na zajednička druženja, da unesete jednu mirniju I vedriju notu u odnos I da se potrudite da imate više vremena samo za vas dvoje, u toplini doma. Usamljeni pripadnici ovog znaka biće vrlo aktivni, često okruženi zanimljivim pripadnicima suprotnog pola.

 

Komunikacija vam je sada najjače oružje, pa ćete lako uspeti da osobu koja vam se dopada osvojite visprenošću, duhovitošću. Teme će smenjivati jedna drugu I vi ćete sa zadovoljstvom primetiti kako drugu stranu već počinjete da “vrtite oko malog prsta”.

 

Samopouzdanje će vam biti na vrhuncu I jedina bojazan u ovom mesecu jeste da možda nećete imati baš preteranu želju da se skrasite….suviše će vam biti interesantno što se mnogi “lome” oko vas….

 

 

RAK

 

Rakovi u bračnim zajednicama – Jupiter u vašem polju doma dolazi u opoziciju sa Uranom, što bi za vas trebalo da bude upozorenje da u septembru morate više obratiti pažnju na kvalitet odnosa sa supružnikom. Ukoliko je u prethodnom periodu postojalo trzavica koje nisu rešavane, septembar bi mogao da samo donese produbljivanje sukoba, pa čak I odluku o razvodu.

 

Zato je neophodno da se potrudite da sa partnerom razrešite problematiku koja vas muči, da biste mogli da stabilizujete svoj odnos. Za one u emotivnim vezama – I za vas će komunikacija predstavljati osnovni ključ za kvalitetan odnos sa voljenom osobom.

 

Do nekog blagog zasićenja u vašem odnosu jeste došlo, ali to nećete popraviti time što ćete se truditi da manje provodite vremena zajedno I posvećivati se prijateljima I društvenom životu. Umesto toga – pokušajte da obnovite bliskost, idite na neki vikend van grada, budite aktivniji, zajednički se družite sa prijateljima, nađite neku aktivnost koja je oboma zanimljiva.

 

Drugi deo meseca čak može doneti obostrana sumnjičenja u vernost, pa gledajte da ovo rešite na vreme. Usamljeni Rakovi će uporno pokušavati da pokrenu jednu priču, trudićete se oko osobe koja vas jako privlači, ali često ćete sa druge strane nailaziti na neke blokade, ćutanje ili povlačenje. Iskreno, nisam sigurna da u svojim namerama sada možete uspeti,

 

I lako je moguće da ćete morati da čekate oktobar za ljubav.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6