Veliki Ljubavni Horoskop Za Septembar: Vaga postaje nevaljala, Jarcu ljubav na pragu, a OVOM znaku napokon stiže nešto za čim dugo čezne…

Veliki Ljubavni Horoskop Za Septembar: Vaga postaje nevaljala, Jarcu ljubav na pragu, a OVOM znaku napokon stiže nešto za čim dugo čezne…

2. rujna 2017. 0 By Admin 1

STRELAC

 

Emotivni ili bračni partner I vi kao da ste na potpuno različitim talasnim dužinama tokom septembra meseca. Možda ćete najbolje I funkcionisati ako svako bude gledao svoja posla, a zajednički trenuci budu više usmereni na praktičnost I neke manje dogovore, nego na neko iskazivanje ljubavi I romantike.

 

Baš ta romantika će vas izgleda zaobilaziti u širokom luku – vama su trenutno mnogo preče stvari na pameti, a iskreno – ni voljena osoba neće biti baš u nekom naročitom raspoloženju za iskazivanje ljubavi.

 

Do kraja druge dekade još ćete I uspevati nekako da funkcionišete, malo trudom voljene osobe, a neuporedivo više – vašom spremnošću da između vas dvoje bude koliko toliko harmonije I balansa. Ulaskom u treću dekadu ulazite u jedno dosta nepovoljno vreme za partnerske odnose I u tom periodu su izvesne nesuglasice I naglašeni nesklad.

 

Pošto Jupiter ulazi u opoziciju sa Uranom iz znaka Ovna, trebali biste da se čuvate impulsivnosti I ishitrenih odluka, koje mogu prodrmati temelje vašeg odnosa.

 

Usamljeni pripadnici ovog znaka, hteli ne hteli, privlačiće ljubav u svoj život. Svega će tu biti – I vraćanja bivših partnera, I jakih seksualnih avantura, ali I mogućnosti da preko poslovnog segmenta upoznate nekog ko bi zaista mogao da postane ozbiljna “stavka” u vašem budućem ljubavnom životu. I slobodnima I zauzetima stoji jaka mogućnost formiranja tajnog odnosa tokom druge dekade meseca.

 

 

JARAC

 

Posle dužeg perioda nepovoljnih okolnosti, lošeg I nestabilnog odnosa sa voljenom osobom ili bračnim partnerom, Jarčevi su jednim delom uspeli da srede svoje ljubavne situacije tokom avgusta, a sada u septembru samo dodatno “udaraju pečat”.

 

Vaš vladar ide direktnim hodom I u odličnim je aspektima sa Venerom, planetom ljubavi I životnih zadovoljstava, pa će I vaše bitne relacije ovog meseca ploviti dosta mirnim morem. Harmonija se na velika vrata vraća, vas dvoje ćete provoditi neuporedivo više vremena zajedno, a neće vas mimoilaziti I neki izlasci I društvena dešavanja, u kojima ćete oboje uživati.

 

I jedno I drugo ćete biti spremni da se prilagođavate, da nalazite kompromisna rešenja, čak I u trenucima kada odnos naleti na neku nezgodnu situaciju ili se pokrenu pitanja koja morate da rešavate. Iskoristite ovaj period I povežite se sa voljenom osobom, jer će vam to biti mnogo lakše nego inače.

 

Usamljeni pripadnici ovog znaka shvatiće da odjednom više osoba “trza” na njih. U jednom periodu, naročito tokom druge dekade, bićete I sami iznenađeni količinom udvarača koja će biti oko vas. Vi ste po prirodi oprezni I pažljivi kada su emocije u pitanju, I nećete baš tako lako pokloniti svoje srce bilo kome.

 

Pratićete dešavanja, bićete u kontaktu sa onima koji vas interesuju, ali ćete se otvarati polako, spremni da se u svakom momentu povučete, ukoliko vam se nešto ne dopadne ili ako osetite da “to nije to”. Koliko god bežali od ljubavi, ona će vas ipak sustići. Pustite se I uživajte, I ne razmišljajte o budućnosti.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6