Veliki Ljubavni Horoskop Za Septembar: Vaga postaje nevaljala, Jarcu ljubav na pragu, a OVOM znaku napokon stiže nešto za čim dugo čezne…

Veliki Ljubavni Horoskop Za Septembar: Vaga postaje nevaljala, Jarcu ljubav na pragu, a OVOM znaku napokon stiže nešto za čim dugo čezne…

2. rujna 2017. 0 By Admin 1

LAV

 

Tranzitna Venera u vašem znaku I polju ličnosti će sve do polovine meseca praviti neke divne aspekte sa Jupiterom, Saturnom I Uranom I davaće zauzetim Lavovima odlične mogućnosti da na jedan fin, ljubak, topao I strastan, a u isto vreme nežan način “vode” svoj odnos sa voljenom osobom ili bračnim partnerom.

 

Nesuglasice će se lako rešavati I u ovom periodu možete dosta stabilizovati I ojačati odnos. U drugom delu septembra imamo već nešto drugačiju sliku – planete u znaku Device više vas usmeravaju na neke svakodnevne, praktične stvari I odnose onaj žar I ushićenost iz vašeg života.

 

Partner I vi ćete pokušavati da se uskladite, ali će to ići dosta teško I neki put će sitnica biti dovoljna da unese pometnju u vezu. Kod onih u dužim emotivnim vezama biće teško usaglasiti se oko planova I dogovora, dok će kod onih u brakovima verovatno predstavljati problem sve ono što je vezano za decu, članove domaćinstva I porodice I materijalnu sferu.

 

Pokušajte da u ovom periodu više izlazite jedno drugom u susret I “gradite” dogovor. Usamljeni pripadnici ovog znaka zaista će uživati, makar u prvom delu meseca. Neuobičajeno ste harizmatični I privlačite poglede suprotnog pola, a planete vam daju mogućnosti za vrlo uzbudljiva dešavanja.

 

Trigon Venere I Urana može u vaš život doneti dašak neočekivanog, iznenadnog, strasnog. No, samo će neki od vas ovaj odnos uspeti da stabilizuju I ostvare na “duže staze”. Ostali će se samo dobro provesti….

 

 

DEVICA

 

Od momenta direktnog kretanja vašeg vladara Merkura 5. septembra, situacija u vašim emotivnim vezama I brakovima počeće polako da se popravlja. Polovinom meseca Venera dolazi u divan aspekt sa vladarom polja partnerstava, Jupiterom I za one u dužim vezama ovo bi moglo označiti momenat ozbiljnih odluka, veridbi, ulaska u bračne zajednice.

 

Drugi deo meseca je za zauzete Device dosta promenljiv. Venera I Mars će tranzitirati kroz vaše polje ličnosti, ali će praviti opoziciju sa Neptunom, što bi moglo dovesti do zbunjujućih situacija u vašim bitnim emotivnim relacijama.

 

Vi I partner nećete biti jasni jedno drugom, počećete sa obostranim sumnjama I preispitivanjima vašeg odnosa, što će naročito biti izraženo oko punog Meseca, početkom druge dekade septembra. Potrudite se da u tim danima malim znacima pažnje I ulepšavanjem svakodnevice pomognete jedno drugom da pregurate naporan period.

 

Usamljeni pripadnici ovog znaka do polovine septembra mogu se ozbiljno zainteresovati za jednu osobu I uploviti sa njom u priču koja ima šansu da potraje. Ako propustite ovu veliku priliku, ne brinite, nećete ostati bez emotivnih šansi. Ulazak Venere u vaše polje ličnosti doneće vam lepotu, harizmatičnost i pažnju suprotnog pola.

 

No, u ovom periodu biste već trebali da budete oprezniji, jer se možete jako i romantično zaljubiti, a kasnije prilično razočarati u ovu osobu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6